Tissemand Ringkast

Stemningen kan hurtigt blive høj med dette tissemand ringkast spil.

En sjov festleg med en oppustelig tissemand og ringe.

Cock-A-Hoop Kastespil – En god gammeldags selskabsleg med et twist

Endelig er det gode gammeldags ringspil, som alle kender fra deres barndom, kommet i en udgave for voksne. Det vil sige, at du fortsat kan have al det sjov, som et ringspil kan give dig. Du vil helt sikkert synes, at det er blevet en tand morsommere end det var, da du var barn.

Sådan fungerer det frække spil

Reglerne er enkle og lige til at gå til. Du starter med at puste både tissemand og de medfølgende ringe op. De har alle helt almindelige luftventiler, så det er nemt for dig at puste dem op. En person spænder den oppustelige tissemand om maven med det medfølgende justerbare bælte. Derefter er det bare med at komme i gang og se, om de øvrige personer overhovedet kan ramme den store tissemand.

Polterabend med stil

Skal der afholdes polterabend med stil, kan det ikke lade sig gøre uden dette tissemand ringkast. Uanset om det er en polterabend for en mand eller en kvinde, kan dette spil være den helt store isbryder.

Er det en polterabend for din bedste veninde eller ven, vil det være oplagt, at det er den kommende brud eller brudgom, der har tissemanden spændt om maven. Nu kan alle vennerne skyde til måls, og se hvordan de klarer opgaven. Når I skal i byen, kan alle i møder få lov til at give et forsøg. Hvis de ikke rammer tissemanden med en ring, skal de give bruden eller brudgommen en øl eller drink – det skal nok blive ekstra sjovt.

Det kan også være en super sjov gave til brudeparret, der altid snakker om sex.

Pakken indeholder:

• Oppustelig penis ca. 43 cm

• 3 oppustelige ringe ca. 28 cm i diameter

• Justerbart bælte max. 90 cm i omkreds

Specification: Tissemand Ringkast

Merchant

CoolStuff.dk

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tissemand Ringkast”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Widgy.dk
Logo