Super magnet

Kraftig magnet der måler måler 10 cm. x 6,3 cm

kr. 229,00

Stor kraftig magnet.

Hvis du ikke bliver imponeret af denne kraftige magnet, så ved vi snart ikke hvad der skal til! For magneten er så kraftig, at den tiltrækker lidt af hvert. Der er dog ikke garanti for tiltrækning af en potentiel kæreste!  Ikke desto mindre er magnetens kraft enormt spændende at undersøge, og der kan gå helt sport i det.

Vores super magnet er meget større end de sædvanlige køleskabsmagneter, som du bruger til at sætte sedler fast med, og langt mere spændende. Den kan bruges til meget, og for drengen der har en interesse i at udforske, vil det være en perfekt gave. Brug den f.eks. som en fødselsdagsgave eller advendtsgave og overrask dine børn med en anderledes, og brugbar gave i den søde juletid.

Supermagneten er udformet i den klassiske stil, som en hestesko og i farverne rød og grøn. Magneten vil egne sig perfekt til en sej gave til den nysgerrige dreng, som med den i hånden kan tiltrække forskellige metaller, og ikke mindst frastøde andre.

En kæmpe magnet som vores er et lærende stykke legetøj, som kan benyttes af både børn og voksne. Find ud af hvad der er ’’magnetisk’’, ved at sætte magneten på diverse ting. Selvom tingen er langt fra kan du opleve den bevæge sig lynhurtigt mod magnetens usynlige magnetfelt – Se det er magi!

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Super magnet”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Widgy.dk
Logo