Sort kranie ølglas

’’Det var en mørk aften og….’’. Dracula er kommet på besøg! Hvad byder du ham? En kold fra køleskabet?… Den går altså ikke, for grev Dracula forventer en helt anden standard.

Byd ham på en drink serveret i et ægte kranie ølglas! På denne måde får han stillet tørsten, og du overlever med garanti! Skål!

Ølglasset måler 22×8 cm

Sort ølglas med skelethoved

Den sædvanlige middag med svigerforældrene. De sædvanlige medium stegte bøffer med bearnaisesovs og et par kogte kartofler. Den sædvanlige snak om alt og intet, samt det helt store emne: Svigerfars nyindkøbte hækkeklipper. Den sædvanlige smøre kører igen og igen, men denne gang skal være helt anderledes!

Du må tage affære og kvikke familien op, ellers falder du simpelthen i søvn. Her har vi en fantastisk løsning, som nok skal få selv svigerfar til at kigge en ekstra gang! En gadget som kan vække selv de døde, så pas på næste gang du bevæger dig alene på toilettet!

Server’ det flydende guld i et ølglas, som samtlige skeletter på landets kirkegårde, ville vende sig i graven efter! Vores kranieølglas vil helt sikkert få svigerfar til at vågne op, og aftenen bliver straks meget sjovere.

Det sorte ølglas kan uden tvivl tage enhver festlig lejlighed eller middag med svigermekanikken til nye højder, og med sine 60 cl, kan glasset indeholde alt det øl der er behov for!

Kranieølglasset vil tage sig perfekt ud til årets halloweenfest, hvor skeletter og andet godtfolk mødes til sjov og spas. Selv Dracula vil blive imponeret af en øl i et ægte kranie glas, måske han inviterer alle vennerne? Velkommen til en bund autentisk halloween fest, hvor din yndlings øl bliver serveret med stil!

Ølglasset måler 22×8 cm. Perfekt til et ordentligt glas øl, der bestemt ikke er for tøsedrenge. Hvem kan tømme det først, eller rettere sagt hvem tør?

Vores kranieølglas vil som sagt egne sig til mange begivenheder, kun fantasien sætter grænser. Vi er ikke i tvivl om, at det kul sorte glas vil få masser af opmærksomhed uanset hvem der kigger.

Skynd dig at køb dette fantastiske glas, som helt sikkert vil pryde vitrineskabet derhjemme. Ta’ det frem hver gang du skal holde fest, eller bare når Dracula kigger forbi!

Specification: Sort kranie ølglas

Merchant

Partyking.dk

Brand

Hisab/Joker Company AB

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sort kranie ølglas”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Widgy.dk
Logo