Pump tissemanden drukspil

Her ser du årets drukspil, der får festen op på et ultimativt højt niveau.

Et fræk drikkespil hvor der skal gokkes løs på tissemanden.

Se video af spillet længere nede på denne side.

Frækt drikkespil med tissemand

Hvis du vil have tøsefesten op på et ultimativt højt niveau, behøver du ikke at lede på nettet længere. Du er nemlig netop stødt på Jizz Drinking game, som kan opfylde alle dine hedeste drømme.

Du har måske allerede så småt gættet, hvad dette spil går ud på, ud fra billederne. Hvis ikke, ja så har vi altså ikke tænkt os at gå, som katten om den varme grød. Vi siger det bare lige ud – Jizz drukspil er et spil, hvor I skal vække en tissemand til live, så den giver det bedste, den har.

Jizz drikkespillet er perfekt til et tøseparty, hvor I vil have det hylende morsomt. I kan være lige så mange, som I ønsker til at spille dette spil. Spillets regler er nemme, så det er bare med at komme i gang.

I starter med at fylde tissemanden med jeres yndlingsdrik. Derefter drejer I på ”bollerne”. Den højre vil vise jer, hvad I skal sigte efter. Det kan være mund, ansigt, bryster eller sidemanden. Den venstre viser, hvor mange gange, der skal pumpes. Så er det ellers bare med at komme i gang med at sigte på målet, mens I pumper på livet løs. Det er lidt ligesom at spille russisk roulette, når I lader tissemanden gå fra person til person, og spændt venter på selve udløsningen – hvem bliver den heldige eller uheldige?

Dette Jizz drukspil handler i bund og grund om at give en stor tissemand et handjob, indtil der kommer en udløsning. Det er ikke så dårligt endda, da I tøser rent faktisk også lige får øvet jeres koordination og handjob-teknik.

Så fyld tissemanden op med drikkelse, drej på ”bollerne” og udnyt jeres handjob-teknik – så I kan tilfredsstille tissemanden til fulde!

I dette spil er der masser af muligheder for tilpasse reglerne i forhold til din fest. Det er kun fantasien der sætter grænser.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pump tissemanden drukspil”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Widgy.dk
Logo