Pude med bryster

Fræk pude der ligner et par bryster.

Der findes puder i alle formater, både langhårede, bløde, hårde og runde. Vi har dog fundet en pude som især mændene vil synes om.

Får du for lidt? Eller er du bare vild med bryster? Så er det da på tide, at du får dine egne. Vi kan opfylde dit ønske med vores bryst pude.  Brystpuden er designet med to fyldige bryster, hvad mere kan en mand ønske sig i livet?

Puden er ca 60 cm lang

Fræk pude med bryster

Forestil dig et par bryster liggende ved din side hver evig eneste nat! Du kan gøre præcis med dem hvad du vil, uden at skulle høre på brok! Ikke engang fra konen!

Vi kan tilbyde dig en plads i himmerige til meget få penge! Lyder det som en drøm?

Knib dig selv i armen, for det er rigtig nok. Med den frække pude som er udstyret med to bryster, kan du aldrig komme galt afsted. Ta’ den med dig uanset hvor du skal hen i verden, men pas på; Lige pludselig kan den ikke undværes. Dit hoved vil ligge blødt og godt mellem paradisets to bjerge, og du vil sove som Tornerose!

Puden med de to bryster er også en fed 30 års gave til manden der stadig er single, så kan han da i det mindste putte med den! Eller som en sjov gave til svigerfar, som aldrig får noget ’’sjov i gaden’’ hjemmefra.

Eller hvad med at give puden som en fræk gave til gommens polterabend, for nu er det slut med at tage på andre bryster. Andet end pudens!

Men hvorfor egentlig give sådan et mesterværk væk som gave? Du kan også bestille en til dig selv, en velfortjent gave der giver mening!

Vores frække bryst pude vil helt sikkert skabe lykke, uanset hvem der bliver den glade modtager. Og hvis konen ikke finder den særlig dekorativ, kan den sikkert gemmes væk i soveværelset for en stund.

Vi kan sikkert nævne mange flere gode grunde til at købe puden, men en’ ting er sikkert: Det er en humoristisk gave, som vil give et smil på læben!

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pude med bryster”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Widgy.dk
Logo