Penis Pude

Fræk pude der ligner en tissemand

Her finder du den frækkeste, sjoveste og blødeste pude som vil glæde ethvert hunkøn. Måske også visse hankøn? Uanset hvad er penis puden en sjov gave til kvinden som fylder rundt, eller skal giftes. Eller hvad med at peppe julefrokosten op i år?? Tør du??

Puden er ca 60 cm lang

Penis pude – En stor pude der ligner en tissemand

Din veninde holder polterabend. Stilen er lagt med stripper, og kys igennem gaden. Du er i højt humør og aftenen kan bare komme an, både med de våde varer og de frække indslag. En polterabend er den sidste rigtige aften inden man giver sig hen Hvad giver du hende som både er sjovt, frækt og brugbart?

En penispude selvfølgelig! Vi lancerer den sjoveste og blødeste pude formet som en penis. Den vil helt sikkert løfte stemningen gevaldigt til en polterabend, 30-års fødselsdag eller en anden anledning med et frækt twist.

Giv veninderne røde kinder med vores fantastiske og enormt frække pude, og efterfølgende kan den snildt fungerer som en hovedpude-Hvis man ønsker det!

Vi er ikke i tvivl om at den 60 cm lange penispude vil vække opsigt som en sjov gave, eller bare til dig selv. Hvem kan prale af at have sådan en pude liggende i stuen?? Nogle gange skal der fornyelse til, ud med alle de firkantede puder i sarte nuancer, og ind med penis puden over dem alle!

Vil du rigtig vække opsigt, så vil den egne sig perfekt som en sjov gave til voksen-terning spil til f.eks. julefrokosten. Med et par øl indenbords, er der ingen grænser for vild festen vil blive.

Designet på penissen er udført til mindste detalje, og den er naturligvis blød og dejlig. Lige til at putte med. Til kvinden der får for lidt, kan den da trøste i de stille stunder, om ikke andet kan den ikke undgå at bemærkes med sine 60 cm!

Er du rigtig modig, så vil svigermor da elske en sjov gave til jul. Mon ikke du kan få hende til at spærre øjnene op med en ægte penis formet pude!?

Uanset hvem der bliver den glade modtager, er puden formet som en penis både sjov og underholdende som gaveide’.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Penis Pude”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Widgy.dk
Logo