Nøglefinder med rød lampe

Find dine nøgler med denne smarte nøglefinder.

En lille ting kan løse dit ledeste hverdagsdilemma. En lille ting kan forhindre frustrationer og vredesudbrød. En lille ting kan kort sagt gøre dit liv en smule nemmere!

Nøglefinderen er for mange et uundværligt hjælpemiddel, hvis nøglerne bliver væk. Du skal bare fløjte, så bipper den, og vupti så er nøglerne fundet!

Find dine nøgler med en nøglefinder

Din morgenmad er slugt, og tiden løber afsted. Du kigger på uret, og stormer ud i bilen med ungerne hængende halvt efter dig. Endelig sidder du i bilen, børnene er spændt fast og du rækker hånden ned mod tændingen. Du ønsker dig langt væk til varmere himmelstrøg, da du opdager at nøglerne er væk!

Din hukommelse er som en si, for du aner simpelthen ikke hvor den er henne. Ungerne bliver mere og mere utålmodige. Hvis du ikke finder nøglen nu, så ender det galt! Du begynder at lede, og huske tilbage. ’’Hvor gik jeg i går?’’ Intet hjælper og efterhånden har du ledt både huset og bilen igennem. Det er frustrerende, og viser virkelig hvor afhængig man er af nøgler i hverdagen.

Tiden er knap, og du kan allerede høre chefens kloge ord: ’’Kan du ikke klokken?’’.

Sådan behøver det ikke at være!

Vi har en smart og ikke mindst tidløs gadget, som du vil få brug for igen og igen. For nøgler er det nemmeste at smide væk, og det sværeste at finde igen!

En nøglefinder er vejen frem, og vi har en super praktisk en af slagsen.

Et enkelt fløjt så reagerer med et højt bip. Det er ikke til at tage fejl af, og på nul komma fem kan din dag fortsætte. Med det rigtige udstyr slipper du simpelthen for at lede i alle husets hjørner og kanter, og ikke mindst, at komme for sent på arbejde.

Nøglefinderen er lille og handy, og vi er ikke i tvivl om, at den kan redde mange tidsplaner i fremtiden.

Den røde LED lampe er så skarp, at den snildt kan bruge som en mini lommelygte når det er mørkt. Så slipper du for at famle rundt efter nøglehullet. Som et ekstra plus følger der batterier med til nøglefinderen.

Vores smarte nøglefinder er en yderst brugbar gave til ham eller hende der altid smider nøglerne væk. Der er ingen tvivl om, at forsvundne nøgler aldrig vil blive et problem mere!

Brug din sparsomme tid på mere fornuftige ting end at lede efter nøgler. Skynd dig at lægge nøglefinderen i kurven, inden nøglen igen bliver væk!

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nøglefinder med rød lampe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Widgy.dk
Logo