Merry Christmas julesokker

Vi vil gerne præsentere julesokker med et helt unik twist. Tæerne får hver sin lille hybel, og du kan blot læne dig tilbage og glæde dig over, at du endelig har fundet årets julesok!

På julestrømperne er der selvfølgelig ikke sparet på julemotiver, og der er ingen tvivl om, at du og familien lynhurtigt vil komme i julestemning!

Fås i 2 forskellige designs:

  1. Et par der ser ud som dem til venstre på billedet.
  2. Et par der ser ud som dem på højre på billedet

Flotte julestrømper i røde og grønne farver.

Der findes mange farverige julestrømper på markedet, men ingen slår vores Merry christmas julesokker med plads til alle fem tæer! Hver og en bliver fremhævet i den ikoniske sok, som med sine grøn og røde nuancer indikerer; Nu er det snart jul!

Julestemningen bliver simpelthen ikke bedre, end hvis du ifører dig disse sjove julestrømper her fra Widgy.dk, og humøret fra de omkring værende stiger, når du kommer spankulerende igennem huset med disse ret unikke strømper. Aldrig har dine fødder været dekoreret så smukt. Strømperne er nemlig dekoreret med et flot juletræ samt julestjerner og skønne snefnug.

Selve udformningen af sokkerne minder mest af alt om en anderledes udgave af de famøse fingervanter til børn. Kort sagt med vores julestrømper på fødderne, kan dine tæer få det plads de hver især har behov for, og ingen behøver at mases op af hinanden. Smart ik?

Mon ikke selv den mest markante julehader vil få et smil på læben ved synet af julesokkerne over dem alle? Det tror vi helt bestemt, så køb dem før din nabo! Så bevarer du 1. pladsen i ægte julepåklædning.

Hvis du er en vaskeægte juleentusiast og en anelse modig, ville det være blæret også at iklæde sig en af vores julesweaters. Sammen med med dine julesokker vil du sprede den fedeste og sjoveste julestemning i hele byen!

Julestrømperne vil egne sig godt som en sjov lille gave til f.eks. rafleleg. Forestil dig moster Oda med strømperne på fødderne, hun vil ligefrem blive en anelse morsom. Dog kun en anelse!

Til julefrokosten vil det være et hylende morsomt indslag, at kunne smække skankerne op på bordet, så alle får lov at tælle tæer! Efter et par snaps bliver det blot endnu sjovere.

Fås i 2 forskellige designs:

  1. Et par der ser ud som dem til venstre på billedet.
  2. Et par der ser ud som dem på højre på billedet

Specification: Merry Christmas julesokker

Merchant

Partyking.dk

Brand

Tobar Scandinavia AB

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Merry Christmas julesokker”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Widgy.dk
Logo