Megafon

Skal du afholde et større arrangement? Eller har du blot brug for at blive HØRT? Så er vores smarte megafon simpelthen vejen frem.

Din stemme vil skære igennem selv den største menneskemængde, og på den måde får du dit budskab frem!

Giv den som gave eller brug den selv og mærk forskellen.

DKK 0,00

Megafon med forskellige lyde

Hvordan får man opmærksomheden til en større begivenhed? Uden at råbe sin stemme sønder og sammen, for til sidst at pibe som en stukken gris. Man køber selvfølgelig vores megafon, så vil selv det største gabehoved på stadion slå ørerne ud! En megafon har egentlig været til i adskillige år, og alle vidste at når den blev hevet frem fra gemmerne, så skulle der være ro.

Sommetider er der behov for at give en besked til mange mennesker på en’ gang. Her vil du opleve megafonen som din bedste ven, en ven der får alle til at tie stille og lytte!

Brug den når du skal skabe opmærksomhed, eller når du har en vigtig besked til folket. Om det er ’’Der er pølser på grillen’’, eller ’’Næste hold er brumbasserne!’’, er op til dig selv, men vi garanterer at du får dit budskab frem.

Din stemme bliver klar og høj, og du undgår at overbelaste stemmebåndet unødigt, smart ikke? Megafonen kan bruges til mange lejligheder, kun fantasien sætter grænser! Hvad med til den årlige familieweekend hvor unge og gamle maser rundt på rundboldbanen. Eller indkald til aftensmad med stil!

Den smarte megafon kan også bruges til fodboldkampen, så du kan overdøve de inkarnerede fodboldfans, der råber uhæmmet ude på sidelinjen eller til at fange folks opmærksomhed når du har en stand på kræmmermarkedet.

Megafonen egner sig også perfekt som en sjov gaveide’ til enhver lejlighed. Hvad med julegaven til manden der har alt? Eller til mormor som aldrig kan få morfar til at høre efter?

Vi er ikke i tvivl om at megafonen kan indtage mange scener i livet, og med den ved din side vil du altid få opmærksomheden.

Kort sagt! Indtag scenen, få opmærksomheden og fortæl dit budskab klart og tydeligt i en megafon.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Megafon”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Widgy.dk
Logo