LED Paraply

Bliv set i mørke og regnvejr med denne smarte paraply med lys.

Måler 80 x Ø103 cm.

SKU: 3395100397406817 Tags: , , ,

Paraply med lys

Åh nej, det regner, det er mørkt, og du skal ud at gå aftentur med hunden, så den kan tisse af til natten. Det er bare rigtig øv med sådan noget møgvejr. Det siges dog, at der ikke findes et dårligt vejr, så længe at ens beklædning er efter forholdene.

Der kan faktisk være noget om snakken! For med denne paraply med lys, som en del af din beklædning, bliver du ikke våd samtidig med, at du også bliver set af alle andre i mørket. Det er jo et faktum, at når det er mørkt og regner, så er det også ekstra svært for andre trafikanter at se dig, når du går rundt ude på gaden.

For at blive set så kan du naturligvis sætte et utal af reflekser på dit tøj for bedre at blive set. Men hvad får du ud af det? Du bliver jo stadig våd, og så er det endnu mere trist at gå udenfor, når det er mørkt og regner.

Med en LED-paraply holder du dig ikke mindst tør, men du bliver også set af både biler og cykler. Du kan også være sikker på, at alle forbipasserende vil beundre din smarte paraply. Udover at andre kan se dig, så vil LED-paraplyen ligeledes være til gavn for dig på andre måder. LED-paraplyen vil nemlig oplyse din vej, så du kan se, hvor du går og derved ikke falder pladask ned i en vandpyt, hvis der er ujævnheder på vejen.

LED-lysene er fastgjort til paraplyens ribber samt bunden af håndtaget. Disse lys udstråler hvidt lys, og de kan indstilles på 3 forskellige måder:

• De lyser konstant

• De blinker langsomt

• De blinker hurtigt

Denne sikre og unikke paraply med lys måler 80 x Ø103 cm.

Den perfekte gaveide til dårligt seende og ældre mennesker.

Specification: LED Paraply

Merchant

Partyking.dk

Brand

Mikamax

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “LED Paraply”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Widgy.dk
Logo