Kop med bryster

Nyd morgenkaffen med denne sjove kop med bryster.

En sjov kaffekop til alle dem der elsker bryster.

Krus med bryster

Med denne sjove kop med bryster får du helt sikkert en god start på dagen.

Nyd din morgenkaffe samtidigt med at du nyder synet af et par flotte bryster.

En sjov gave til fars dag eller til manden der har alt.

Livet er ikke det værste, man har

Livet er ikke det værste, man har, for om lidt er kaffen klar! Et lille udpluk fra en af Poul Dissings sange, som giver rigtig god mening i forbindelse med denne kop med bryster. Du, eller en du kender, kan få en rigtig god start på dagen, når der drikkes en dejlig varm og dampende kop morgenkaffe med udsigten til et par flotte bryster.

Kender du en, der bare ikke kan leve uden at få sin morgenkaffe? En som er mavesur hele dagen, hvis morgenkaffen ikke er blevet indtaget? Så vil denne kop med bryster helt sikkert være et hit og bringe smilet frem – for hvem elsker ikke også et par flotte bryster?

Dette krus med bryster er den helt perfekte gave til enhver anledning, når du skal finde på en gave til manden, der har alt. Den kan ligeledes være en god og sjov gave til en eventuel pakkeleg i forbindelse med et arrangement.

Er din arbejdsplads fyldt med mandehørm og løssluppen snak, vil dette krus med bryster være et godt samlingspunkt, når der skal drikkes kaffe – så hvorfor ikke overraske dine kolleger med en ny kaffekop?

Specification: Kop med bryster

Merchant

Partyking.dk

Brand

Out of the Blue

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kop med bryster”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Widgy.dk
Logo