KærestePude – Mand

Få en kæreste at putte med, som ikke snorker eller prutter.

Denne sjove kærestepude er perfekt som en gave til en single veninde eller som en gave til dig selv, hvis du mangler en at putte med.

kr. 229,95

SKU: 1813100092043669 Category: Tags: , ,

Kærestepuden er den sødeste, nemmeste og dejligste kæreste i verden

Denne kærestepude er perfekt til singlen der ønsker nogen at putte med. Armen på puden er designet til at være ekstra tung, for at skabe en mere realistisk følelse.

Er du single? Savner du en, der kan holde lidt om dig? Så har du netop fundet den bedste løsning på det problem. Med kærestepuden får du en sengekammerat, der ikke snorker, og som du kan kaste ud af sengen, hvis du vil have hele sengen for dig selv.

Vi lover dig, at kærestepuden ikke er besværlig at have med at gøre. Det er nemlig dig, der bestemmer i dette forhold. Du kan derfor være sikker på, at du ikke bliver sagt imod, at der ikke er noget brok, samt at der ikke opstår små kurrer på tråden. Hvor dejligt og ubesværet er det ikke lige?

Det kan være rart at være single, men nogen gange så er det også rart at kunne putte med nogen, når det bliver sengetid. Med denne kærestepude, så får du en pude i høj kvalitet, der har den helt perfekte form til at ligge i ske med.

Du får en blød pude at putte med, som er formet som en torso. Denne torso er selvfølgelig iført en pyjamas, så den passer ind i soveværelset. Kærestepuden har en arm, som du kan slynge om dig selv, når du føler trang til at putte. Pudens arm er ekstra tung, så du vil opleve den helt rigtige følelse af, at der ligger en ved siden af og holder om dig.

Efter at du har nuslet og puslet med kærestepuden i en rum tid, og måske har du endda slæbt den med dig rundt i den praktiske medfølgende taske, så kan det godt være, at den trænger til en lille vask. Det klarer du nemt ved at smide pudens pyjamas i vaskemaskinen på 30 grader. Herefter bliver den så fin som ny.

Materialer: Allergenfri bomuldsskjorte, hypoallergen polyesterfiber

Mål: 55 x 10,5 x 35 cm.

Vægt: 600 gr.

Specification: KærestePude – Mand

Merchant

Gucca

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “KærestePude – Mand”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Widgy.dk
Logo