Kæmpe vinglas

Kæmpe vinglas med plads til en hel flaske vin.

Forestil dig et stort vinglas der kan rumme alt den vin du ønsker. Din drøm går i opfyldelse med vores fantastisk og gigantiske vinglas.

Hæld en hel flaske vin i glasset og du vil stadig ikke se, at det flydende guld når toppen. Et vinglas uden sammenligning!

Stort vinglas med plads til en hel flaske vin.

Kæmpe stort vinglas med plads til en hel flaske af din favorit rød eller hvidvin.

Du er til en hyggelig fest med veninderne. Stemningen er fed, der bliver grint, og ikke mindst drukket til den helt store guldmedalje. Problemet opstår når du gang på gang skal skænke vinen, både til dig selv og til sidemanden. Man får jo ødelagte biceps af den slags, og mon ikke det kan være skadeligt i længden?

Vi synes ikke du skal overanstrenge dig mere. Til en fest skal man blot læne sig tilbage og nyde aftenen. Vi har en fantastisk og funktionel løsning:

Vores kæmpe vinglas kan indeholde en hel flaske vin! Så behøver du aldrig at skænke mere, medmindre du selvfølgelig kan drikke to flasker.

Vi er ikke i tvivl om, at det kæmpe store vinglas vil bringe lykke hos enhver Amarone elsker, hvor det simpelthen ikke kan blive stort nok.

Vores vinglas kan bruge til forkælelse af dig selv eller en vinglad ven, som elsker vin ligeså meget som dig. Glasset er pakket ind i en fin æske og vil være den perfekte gaveide’.

Vores store vinglas er en sjov gave til personen med humor. Slå en stor fed streg under modtagerens vinforbrug og nyd deres ansigtsudtryk når de åbner for det største vinglas på markedet.

Hæld din yndlingsvin op i glasset og nyd livet en lørdag aften. Vi garanterer at promillerne vil springe rundt i kroppen, mon ikke lillemor følger trop? Husk at købe to vinglas så hun også kan få sit helt eget. For selvom vinglasset er stort, så er det ikke sikkert, at der er nok til to!

Specification: Kæmpe vinglas

Merchant

Partyking.dk

Brand

Tobar Scandinavia AB

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kæmpe vinglas”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Widgy.dk
Logo