Guldbelagt Rose I Rød Gaveæske

24 karat guldbelagt rose i rød gaveæske.

Sig det med en rose af ægte guld.

kr. 359,95

SKU: 1813101111131984 Category: Tags: , , , ,

Forkæl dit livs kærlighed med en forgyldt rose.

Dette er en rigtig rose, der er blevet dryppet i 24 karat guld. Rosen er høj detaljeret og vil holde forevigt.

En 24 karat guldbelagt rose i rød gaveæske kan sige mere end 1000 ord. Den kan derfor bruges i mange forskellige sammenhænge, hvor du vil vise en person, at du holder utrolig meget af vedkommende.

Det er en ægte rose, der er dyppet i 24 karat guld, hvorfor den er meget detaljeret. Rosen leveres i en rød æske, hvor den ligger på en smuk rød pude. Denne eksklusive rose vil have et evigt liv, så modtageren kan gemme den for evigt.

Det er eksempelvis en tradition at give studenten en rød rose. Hvis du kender en, der virkelig fortjener en speciel rose, fordi vedkommende har knoklet sig igennem gymnasiet med et flot gennemsnit – hvad er så mere passende end en guldbelagt rose?

Den årlige Valentinsdag er naturligvis også en kærkommen dag, hvor denne forgyldte rose kan slå benene væk under den, som du elsker. Eller er du i gang med at planlægge et gennemført frieri med masser af romantik i luften? Så vil denne forgyldte rose sætte prikken over i’et – så hun ikke kan andet end at sige ja.

Fik du ikke lige benyttet dig af den 24 karat guld rose i første hug, så er der altid muligheden for at give den i morgengave på din bryllupsdag.

Endnu en anledning til at give en gave for at vise, at du sætter pris på et andet menneske, kan være til den nybagte mor. Forestil dig at din kæreste eller kone lige har født jeres første arving med alt, hvad det byder af smerter og trængsler. Det er et yderst følelsesladet øjeblik, som kan besegles med denne forgyldte rose.

Sidst men ikke mindst, så fortjener din mor naturligvis en fantastisk mors dags gave, hvor denne rose af guld vil være den helt perfekte gave.

Rosens mål: 28 – 30 cm.

Specification: Guldbelagt Rose I Rød Gaveæske

Merchant

Gucca

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Guldbelagt Rose I Rød Gaveæske”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Widgy.dk
Logo