Gul refleksvest med oplukker

Sjov gul refleksvest med oplukker og teksten: Drunken people crossing, og teksten: Men at work.

Gul refleksvest til festivaler

Sommeren er over os, og det betyder at alle landets festivaler kan nydes diverse steder henover sommeren. Festivaler er – lad os bare sige det, som det er – tid til at folk kan fulde sig godt og grundigt.

Du kan med lethed få folk til at se det humoristiske ved denne gule refleksvest. På venstre side af vestens front er der nemlig et slags logo med teksten ”Men at work” og en stiliseret figur, der drikker af en flaske. Du må altså godt selv drikke, mens du har denne arbejdsvest på.

På ryggen af den gule refleksvest er der et stort advarselsskilt med en silhuetfigur, der tilsyneladende er temmelig beruset, da den kravler på alle fire, mens figuren drikker af en flaske. På det store advarselsskilt står det sjove budskab ”Drunken people crossing”.

Den gule vest med refleksstriber i sølv giver dig en høj synlighedsværdi, og muligheden for at være en dedikeret hjælper for fulde folk. Derudover er vesten forsynet med en flaskeåbner, som du kan anvende i nødstilfælde, hvis nogen har brug for at få åbnet en flaskebajer, en Smirnoff Ice eller lignende.

Vesten er one size.

Specification: Gul refleksvest med oplukker

Merchant

Partyking.dk

Brand

Out of the Blue

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gul refleksvest med oplukker”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Widgy.dk
Logo