Elefantpude til baby

Nuttet elefantpude, der helt sikkert bliver barnets bedste ven.

Den lækreste og blødeste tøjbamse når der skal puttes.

kr. 229,00

Gaven til den nyfødte, der varer hele livet

Denne utrolig søde og nuttede elefantpude er den bedste gave, som du kan give til en nyfødt.

Elefantpuden er virkelig lækker, stor, tyk og superblød – simpelthen et barns bedste ven. Elefantpuden er naturligvis grå som en rigtig elefant, og så har den de sødeste detaljer såsom stødtænder.

Elefantpuden er en rigtig slasket elefant, der gør den helt perfekt for en baby at putte med. Elefantens ben er rigtig gode til, at du kan få lagt babyen i en god soveposition, der føles trygt og godt. Elefantpuden kan bruges som en tryghedsbamse for babyen, så det at sove lynhurtigt vil blive babyens favoritaktivitet.

Når barnet bliver større vil denne elefantpude helt sikkert blive til en rigtig god kammerat. Elefantpuden kan fortsætte med at være en sovebamse, der lokker de skønneste og sødeste drømme frem. Den kan også blive forfremmet til en krammebamse, som barnet kan fortælle alle sine hemmeligheder til. Det er nemlig altid dejligt at få sig en snak med sin krammebamse, når der er noget, der er svært, eller når man har oplevet noget dejligt.

Charmetrolden vil følge dit barn gennem dets opvækst, og vil hele tiden få nye funktioner. Når først barnet kommer i den alder, hvor I måske skal se en uhyggelig film sammen, så skal elefantpuden naturligvis være barnets sidekammerat. Elefantpuden vil være indbegrebet af hygge, varme og komfort, som vil få dit barn til at føle sig tryg og afslappet.

På teenageværelset vil barnets bedste ven gennem hele livet være fast inventar. I voksenlivet vil den være en kær ven, der vækker mange minder – og måske vil elefantpuden gå videre til næste generation.

Vaskeanvisning: Må kun håndvaskes

Materiale: Polyester

Mål: 60 x 20 x 40 cm.

Vægt: 765 gr.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Elefantpude til baby”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Widgy.dk
Logo