Edderkoppefanger

Fang edderkopper og andre insekter på en sikker afstand med denne smarte edderkoppestang.

Er du bange for edderkopper? Så har vi den perfekte løsning. En edderkoppefanger som lyn hurtigt hjælper dig af med de små bæster.

På et splitsekund er problemet løst og du kan atter fortsætte din dag – Uden ulækre edderkopper!

DKK 149,00

Edderkoppe stang – Edderkoppefanger

Fang edderkopper på en sikker afstand med denne super smarte edderkoppe fanger.

Er edderkopper din store frygt, er denne super praktiske edderkop stang en “must have” gadget til hjemmet. Med den i hånden lider hverken du eller edderkoppen overlast, og du slipper for at komme i kontakt med den eller andre kryb.

En smart gadget til dem der er bange for edderkopper.

Den kommer kravlende hen ad gulvet, og som altid er du fuldstændig og aldeles uforberedt på det lille monstrum, der står bag dig med sine mange ben. Du skriger så højt at fuglene flyver før til de varme lande, fiskene svømmer mod bunden af søen og bjørnene søger før i hi!

Dit hjerte pumper afsted, og du kan knapt nok få vejret. Den kommer nærmere og nærmere og nærmere!

Edderkoppen bliver mindst lige så bange som dig, men det ser du ikke. Derimod ser du en lille djævel som om få sekunder vil forsøge at overmande dig med sine over dimensionelle superkræfter!

Denne gang har du et hemmeligt våben, som vil hjælpe dig i den nådesløse kamp mod din største fobi: Edderkoppen! Med et fast ryk hiver du vores super smarte edderkoppefanger frem, trykker på aftrækkeren og vupti så er den fanget!

Naturligvis lider edderkoppen ingen overlast, da fangarmene blot vil omkredse den. Derefter kan du stille og roligt, som den dyrelsker du nu engang er, sætte den ud i naturen. Om ikke andet kan den vandre ind til naboen og genere dem!

På denne måde slipper du for at røre de små bæster, og du behøver aldrig mere kalde på hjælp. Fra nu af kan du klare disse tilspidsede situationer selv!

Edderkoppefangeren er en perfekt gaveide’ til ham eller hende, som har angst for edderkopper. Eller en sjov gave til dem der elsker at fange de små kryb!

Børn vil også blive begejstret for den smarte edderkoppe fanger, og der kan gå sport i at fange flest i hjemmet. Til stor glæde for forældrene, der slipper for det selv!…

Skynd dig at købe en edderkoppe fanger, og vær på forkant næste gang du får besøg! Det eneste du vil fortryde, er at du IKKe gjorde det noget før.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Edderkoppefanger”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Widgy.dk
Logo