Bryst duel spil

Sæt gang i løjerne med Bryst duel spil, der også kaldes Boob battle, og lad de bedste babser vinde.

Et frækt selskabsspil der nok skal sætte gang i festen.

Boob Battle Duelspil

Reglerne for dette bryst duel spil er meget enkle. Det gælder om at få den anden deltagers bryster til at falde af. Du tager bare trøjen og BH’en af, og så er det ellers bare i gang med duellen. Hvem vinder?

Sådan hænger det nu ikke helt sammen. I pakken er der nemlig en oppustelig Babs og en oppustelig Nutte til hver deltager. Dem tager du ud af æsken, puster op og derefter spænder du dem fast i brysthøjde på de to udvalgte duellanter.

De to sæt babser sættes fast med velcrobånd, så deltagerne rigtig kan bryste sig af en H-skål – det er ikke så ringe endda. Efterfølgende skal de to konkurrenter prøve at få den andens babser til at falde til jorden.

Det kan meget hurtigt gå hen og blive en brystduel, der får det helt store smilebånd frem og latteren til at flyde hos et begejstret publikum. Det er derfor uvist, om der vil være luft til at heppe fra publikums side.

Når først duellen er skudt i gang, er alt tilladt for at få modstanderens struttende babser til at falde af. Du må både støde, gnubbe og gnide for at vinde duellen. Husk af og til at slå dig for brystet, det kan være, at det hjælper.

Skulle de flotte babser gå hen og blive til hængepatter, så er det bare i gang med at få pustet liv i dem igen. Det gør du ved at benytte ventilerne, hvor du blot skal puste og puste, indtil babserne strutter igen.

Tør du at tage udfordringen op med dette bryst duel spil? Vi garanterer, at det bliver den sjoveste fødselsdag, havefest eller polterabend, du har været til i mands minde. Der vil nemlig stå masser af grin på menuen, der vil få tårerne til at trille ned af kinderne.

ADVARSEL! Pas på med dette bryst duel spil som et festligt indslag. Dine gæster vil helt sikkert ikke kunne løsrive sig fra det igen.

Pakken indeholder:

2 x Babs og Nutte med velcro

Bælter, der kan indstilles til mellem 105 og 117 cm.

Specification: Bryst duel spil

Brand

Tobar Scandinavia

Merchant

CoolStuff.dk

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bryst duel spil”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Widgy.dk
Logo