Bog med pengeskab

Gem dine penge og andre værdier et sted hvor tyvene aldrig finder dem.

Hvordan opbevarer du dine værdigenstande? Glem alt om store synlige pengeskabe, som nærmest indbyder til at blive nuppet af en tyveknægt.

Vi har fundet en smart og nærmest usynlig løsning til dine vigtigste smykker, papirer eller andet. En stor bog som gemmer på en hemmelighed, nemlig det aflåste indbyggede pengeskab!

kr. 139,00

Bog med pengeskab i et skjult rum

Vi kender det alle sammen; Frygten for indbrudstyve i vores kære hjem. Alene fornemmelsen af ubudne gæster i vores personlige ejendele er skræmmende for alle. Vi kan have ting af værdi, eller arvegenstande som aldrig vil kunne erstattes, og derfor er det vigtigt at have et perfekt gemmested.

Ofte finder tyven værdier i smykkeskrinet eller i skabe, og du har næsten aldrig en jordisk chance for at få det igen. Heldigvis er du landet det rette sted hvad angår kreative løsninger for at undgå tyveri.

Vi  har nemlig opsnappet det fedeste pengeskab, som tyven ALDRIG finder. Udenpå ligner pengeskabet en stor bog, og med teksten ’’The new English dictionary’’, er det en genstand tyvene går langt udenom.

I det hemmelige rum, som er beklædt med hårdt pap, kan du låse dine dyrebareste genstande sikkert inde. Du kan placere det hemmelige værdiskab sammen med dine andre bøger på bogreolen, og ingen vil ane hvad der ligger i.

Det topsikrede og ultra seje bog pengeskab vil kunne egne sig som gave til både venner og familie. Overrask din mormor med en flot og tankefuld gave. Først vil hun tro det er en stor bog, og så skal hun kæmpe for at finde en passende grimasse. Men når hun åbner den, viser sandheden sig, og fra den af, vil hendes arvegods og dyrebare værdier næppe kunne findes af ubudne gæster.

Julen nærmer sig, og da er det en oplagt anledning til at give en gave der giver mening. En gave der både kan bruges som dekorativ pyntegenstand på bogreolen, men som samtidig tjener et super godt formål: At beskytte DINE vigtige ejendele!

Ingen har endnu oplevet et pengeskab af den kaliber og det er skam også meningen!

Der medfølger to nøgler til pengeskabet, og det har målene 19 x 12 x 5 cm.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bog med pengeskab”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Widgy.dk
Logo