Bodybuilder ølglas

En rigtig øl skal skænkes i et højt glas med en ekstra vagant hank.

Ølglasset som topper dem alle, er lige foran næsen på dig! Hanken er formet som en muskuløs arm, en perfekt gave til bodybuilderen eller træningspartneren der har alt! Eller til ham der burde afsted i træningscentret.

Et ølglas med en stor trænet arm som hank – kan efter vores overbevisning motivere alle!

SKU: 3395100451103886 Category:

Ølglas med stor arm som hank.

’’Charme, selvtillid og lækkert hår!’’. Vi kender alle sammen det toptrænede muskelbundt fra fitnesscentret, som poserer i samtlige spejle han passerer.

I vores stille sind er det ingen hemmelighed, at de fleste af os dødelige snakker mere i fitnesscentret, end vi løfter vægte.

Bevares vi drikker da en slurk vand i ny og næ, lytter til musikken og sætter os på cyklen og drejer et par omgange. For så at pruste som en stukken gris, lægge os på en yogamåtte og slappe af!

Til alle os der træner og taler lige meget, er der nu et fedt alternativ til de muskuløse arme! Vores spagettiarme vil snildt kunne løfte en stort ølglas, hvor hanken er formet som en tiptop trænet arm!

Vi lancerer derfor ølglasset over dem alle! Til dig der elsker en velskænket øl.

Det er simpelthen ølglasset til bodybuilderen eller til vatarmen. Uanset hvor stærk du er, garanterer vi at du kan løfte dette glas gentagne gange. Selv med den ondeste Stout i!

Fyld det op med din yndlings øl, og nyd øjeblikket når det flydende guld hældes ned i svælget.

Den perfekte gaveide’ til manden, der har det bedste proteinpulver, det fedeste træningstøj og de helt rigtige sko. Han mangler et ølglas, som appellerer til træning! En fed gadget som han kan vise gutterne.

Eller en træningsgave til mr. ’’Vatarm’’, som nærmest svæver rundt i træningscentret, uden at røre en eneste maskine.

Til ham der synes at ’’tanken om træning’’ er rigeligt, og som mener at en træningssession skal omhandle snak og hyggeligt samvær. Om man får sved på panden er underordnet, bare man har været der!

Ølglasset er tilmed stilet og flot, så lillemor vil nyde at have det stående fremme i sin vitrine. (Dette vil vi dog IKKE citeres for).

Mangler du en perfekt gave, som både er unik, sjov og praktisk, så er ølglasset med den muskuløse arm altid et stort hit.

Fakta om ølglassset med en hank der ligner en arm:

  • Er lavet i robust og skinnende glas
  • Måler ca 22 cm i højden
  • Har plads til 65 cl flydende humle eller en anden af dine favorit drikke.

Specification: Bodybuilder ølglas

Merchant

Partyking.dk

Brand

Gadget Master

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bodybuilder ølglas”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Widgy.dk
Logo