Anus Chokolade Æske

Giv en ven et godt grin med chokolade, der ligner et røvhul.

Den perfekte gave til et røvhul eller en stjernekriger.

Denne flotte chokoladeæske indeholder 6 stykker numsehuls chokolader.

Chokolade der ligner numsehul.

Hvis du kender et røvhul eller en røvslikker, kan den helt rigtige gave ved en festlig lejlighed være røvhuls chokolade. Om det er chefen, en kollega eller bare en god ven, der fortjener noget chokolade, der ligner et numsehul, er helt op til dig.

Numsehuls chokolade kan desuden være et friskt pust i fredagsbaren, skurvognen eller andet steds, hvor du og kollegerne hygger lidt efter en hård arbejdsuge. Alle trænger da til at gå på weekend med et godt grin i baglommen – synes du ikke?

Når du hiver en æske anus chokolade eller to frem, kan du desuden se, hvem der tør at spise chokolade, der ligner et røvhul. Det kan godt være lidt grænseoverskridende for nogen, så hvem af dine seje venner eller kolleger tager denne udfordring op?

Det kan også være, at du kender en person, der elsker lidt for meget at spise chokolade i lange baner. I sådan et tilfælde kan det måske være en ren afvænningsmetode, hvis det er røvhuls chokolade, der skal fortæres. Anus chokolade kan altså være en omsorgsfuld og kærlig gave til en, du holder rigtig meget af.

Uanset hvad du tænker, at denne sjove og lidt ulækre chokolade, der ligner et numsehul kan bruges til, så vil den helt sikkert danne grundlag for et godt grin. Det kan godt være, at chokolade ikke er forfærdeligt sundt, men det er et godt grin i allerhøjeste grad.

Anus chokoladen, der også går under navnet Edible Anus, består af mælkechokolade, og bliver leveret i en flot og elegant chokoladeæske, som indeholder 6 stk. chokolader, der alle ligner aftrykket af et numsehul..

Specification: Anus Chokolade Æske

Merchant

Partyking.dk

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Anus Chokolade Æske”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Widgy.dk
Logo