Nøgenkostumer

Med et af disse frække nøgenkostumer er du sikker på at blive festens midtpunkt og aftenens sjove indslag? Nøgendragterne giver dig mulighed for at blive begge dele på en og samme tid.

Her kan du finde nøgen kostumer både til mænd og kvinder.

Viser alle 15 resultater

Sæt gang i festen med en nøgendragt.

Hvem husker ikke sketchen fra ”Live fra Bremen”, hvor man besøger en swingerklub, og de medvirkende skuespillere er klædt ud i de såkaldte nøgendragter som henholdsvis mænd og kvinder – den ene bedre udrustet end den anden. Nu kan du også klæde dig ud i et frækt nøgen kostume og sætte lige så meget gang i festen som dem.

Fastelavn står for døren, og en ting er, hvad de små poder skal klædes ud som, men endnu vigtigere er måske, hvad de voksne skal iføre sig af sjove, underlige, frække og underholdende kostumer. Selv inden for dette ændrer moden sig. Selvom det altid har været populært at kvinder kommer i noget lidt udfordrende som for eksempel sygeplejerske og mænd i diverse uniformer, så har grænserne rykket sig for, hvad der er acceptabelt og hvad, der er henholdsvis lige til grænsen eller endda over.

Et eksempel på at grænserne har rykket sig, og moden inden for udklædning de seneste år har ændret sig til ikke kun at skulle være frække men også grænseoverskridende, er disse nøgenkostumer. Kostumerne bakker samtidig op om den trend, der lader mænd klæde sig ud i dametøj.

Nøgenkostumerne findes nemlig i mange forskellige udgaver; nøgen mand kostume, nøgen kvinde kostume, bedstemor blotter kostume og mange flere. Og grinet begynder allerede, når kostumet skal vælges.

Vi oplever i øjeblikket, at folk, der skal købe kostumer, netop leder efter det lidt provokerende og samtidigt underholdende, som folk vil blive ved at snakke om ikke mindst grine af.

Andre bruger de frække kostumer, når de skal klæde deres venner ud til polterabend. Her er en del af den nuværende trend nemlig også, at kammeraterne skal klædes ud, så det kan huskes og samtidig fungerer som drilleri og provokation overfor den kommende brud eller brudgom – især hos de mandlige deltagere i en polterabend, hvor niveauet af drillerier ofte når et hidtil ukendt niveau i forsøget på at overgå hinanden fra polterabend til polterabend.

Spørgsmålet er blot hvor langt du selv vil gå eller hvor meget, du vil udsætte dine kammerater for. Udvalget er stort og giver rig mulighed for at være både provokerende, grænseoverskridende og underholdende.

Widgy.dk
Logo