Masker

Ifør’ dig en fuldstændig og aldeles gennemført maske, og vær sikker på, at du får alles opmærksomhed. Aldrig har det været nemmere at skifte rolle for en stund.

Med en uhyggelig latex maske kan du blive alt lige fra dræberklovn til en frygtindgydende zombie, en syret gris eller hvad med en bloddryppende nonne? Det eneste du skal gøre, er at scrolle ned, og vælge din favorit maske.

Viser 1–24 af 45 resultater

Uhyggelige latex masker

Mørket sænker sig, ulvens tuden kan høres i det fjerne, og månens skær lyser dit rædselsfulde ansigt op. Børnene løber skrigende omkring, når de ser blodet løbet fra din mund, alt imens dine irgrønne øjne stirrer tomt ud i luften!

Du vandrer hvileløst rundt i området, forklædt som en zombie eller et afskyeligt monster. Halloween bliver ALDRIG det samme igen, for i dag har du toppet niveauet med utallige længder!

Du har på få sekunder forvandlet dig til ham, man ikke ønsker at møde en mørk aften. Vores fede masker gør, at du med det samme lever dig ind i en rolle, langt væk fra din normale hverdag.

Læg stilen for en ægte zombiefest, og se hele din omgangskreds blive forvandlet. Med en latex maske fra vores sortiment kan vampyrerne fra Twilight godt pakke sammen! Server’ en blodig cocktail, og lad fantasien få frit spil i en verden udenfor pædagogisk rækkevidde!

Sjove masker

Du kan blive lige den du vil. Ta’ et afbræk fra de daglige, kedelige sysler og indtag en rolle, som vil indbringe en masse horror, grin og frygt! Hvem vil ikke gerne lave en ægte Jack Ass, og forskrække svigermor i en stille stund? Om du bliver populær, er fuldstændig underordnet, for oplevelsen vil være det hele værd.

Selv den mest hårdnakkede og uimponerede person i din vennekreds, vil skide grønne grise, når du springer frem fra dit skjul som en farlig mutant eller en dræberklovn.

Eller giv ungerne en oplevelse, de aldrig glemmer. Ifør’ dig en maske og inviter’ til aftensmad som får hårene til at rejse sig. Nyd øjeblikket, når du hæst hvisker: ’’Hvem tager opvasken ellers…!’’, og ungerne skrækslagne svarer: ’’Det gør jeg!!!’’.

Forskræk din sure teenager, og se et tiltrængt smil brede sig. Vis at farmand ikke blot er den triste slavepisker, men at han faktisk formår, at komme med et fedt, humoristisk indslag.

Vores billige masker spænder vidt, og kan bruges til mange anledninger. Kvaliteten er som altid i top, og dækker hele dit ansigt, så du aldrig bliver genkendt. Nogle masker camouflerer også hals og skuldrer. Vælg din favorit, og skræm dine medmennesker fra vid og sans! Ingen kan fremover føle sig sikre i dit nærvær.

Widgy.dk
Logo