Udklædning og Kostumer

I kategorien Udklædning og Kostumer finder du alt indenfor udklædning til både børn og voksne.

Her finder du både hele kostumesæt men ligeledes også kostume dele, hvis du kun mangler den sidste ting, for at dit outfit sidder i skabet.

Du vil i vores udvalg blandt andet finde udklædning til halloween, oktoberfest, fastelavn, jul samt meget mere. Du vil ligeledes finde et stort udvalg af billige parykker i forskellige designs.

Skal du til tyroler- eller oktoberfest, så har vi de helt rigtige kostumer til mænd og kvinder. Vores udvalg i Udklædning og Kostumer byder på flere forskellige kostumer hertil, så i alle ikke ankommer i det samme sæt. Har du allerede tyrolersættet, men har mistet din hat eller paryk, så kan du købe begge dele enkeltvis hos os.

Viser 1–24 af 145 resultater

Billige kostumer til Polterabend

Skal du arrangere din veninde eller vens polterabend, og mangler et sjovt kostume, så vil et blotter kostumer eller vores baby kostume til voksne være en sikker vinder. Med et af de kostumer kommer de bestemt ikke til at gå ubemærket rundt.

Sjove kostumer

Skal du til fastelavnsfest med hele familien, byder vores udvalg i Udklædning og Kostumer både på søde kostumer til børn og babyer, heriblandt et sødt elefant baby kostume eller et lille rødhætte kostume. Til de voksne ville vores bodybuilder- og hippie kostume være en mulighed.

Skal du til halloweenfest, og skal derfor have et mere uhyggeligt kostume, vil vores fugleskræmsel og nonne kostume være oplagte muligheder.

Til begge kostumer kan der tilføjes en af vores uhyggelige masker. Her ville vores besatte nonne maske være oplagt til nonnekostumet. Til fugleskræmselkostumet kunne vores skrigende baby- eller zombie gris maske være en mulighed.

Widgy.dk
Logo