Morgenkåber & Badekåber

I denne kategori finder du badekåber til mænd og kvinder, sjove morgenkåber og badekåber til børn.

Hver og en’ er skabt med et humoristisk twist, hvor kun fantasien sætter grænser!

Du kan imponere både kone og søn med en af vores super seje helte morgenkåber til mænd. Mon de kan genkende dig som selveste Superman?

Viser et enkelt resultat

Superhelte badekåber til voksne og børn

Dit hjem er en vigtig base, hvor DU kan frigøre dig fra dagens arbejdsopgaver og slappe af. Smid dit svedige arbejdstøj, ta’ et bad og svøb dig i en badekåbe udover det sædvanlige. Vi bestræber os nemlig ikke kun på at gøre din dag mere behagelig.

Vores fornemmeste opgave er også at medvirke til DIN dag bliver sjovere! Den neutrale badekåbe er for længst passè, lad os bringe dig tættere på en verden fyldt med superhelte, filmhelte og mange andre fede karakterer.

Med en morgenkåbe fra Widgy kan du drømme dig ind i en verden, langt væk fra hverdagen. Spring frem i Batman, eller lev dig ind i ’’Sylvester Stallone’’ som Rocky. Om du er en hårdtslående bokser, er underordnet for morgenkåben vil få dig til at føle dig som en’!

Vores badekåber til mænd findes i mange lækre designs. Du skal bare finde den der passer til dig! Vi har sjove badekåber, der vil få konen til at spærre øjnene op, og sønnen til at tage et par skridt bagover.

En morgenkåbe fra os kan hjælpe dig med at starte dagen, uden at gå på kompromis med et fedt design.

Børn skal bestemt ikke snydes, kig rundt på siden og du vil finde seje badekåber til din søn. Skab en sjov stemning og ifør jer Danmarks sejeste morgenkåber til stor glæde for hele familien.

Vores mission er at sprede sjov og spas i en god kvalitet. Alt dette finder du i vores tidløse morgenkåber til både børn og voksne.

Vil du skabe en god stemning selv i en morgenkåbe? Går du ikke på kompromis med design og kvalitet, eller det samlede look? Og vil du bare en enkelt gang imellem træde ud af din vante rolle og vække opsigt? Så skal du skynde dig at bestille din favorit- Inden din nabo!

Widgy.dk
Logo