Julestrømper

Snart er det december og dermed tid til at finde dit juleoutfit frem! Vores ikoniske julestrømper er fantastiske til den søde juletid, uanset om du skal til julefrokost eller bare er derhjemme.

Julestrømperne fås i mange farvekombinationer og i mange størrelser, så der er noget for enhver smag og enhver størrelse fod! Det eneste problem er, at du sandsynligvis ikke får lov at have dem for dig selv!

I vores store samling af julesokker finder du både julestrømper til børn, julestrømper til mænd og julesokker til kvinder.

Viser alle 21 resultater

Kom i julestemning med et par flotte julesokker.

Julen står for døren og hvad vil være bedre end at trække i et par lækre julestrømper? Forkæl dig selv med vores julesokker med forskellige designs, og lad julestemningen sprede sig i hjemmet.

Vores fødder er efterhånden en glemt kropsdel, og det vil vi på Widgy gøre op med. Fødderne bærer os dagligt mange skridt, og de fortjener også julepynt af bedste kvalitet! Vi har julestrømper i alle afskygninger, både dem med juleklokker, så du kan høres på lang afstand, og dem med en ægte julemand!

Vi har også julesokker med rensdyr motiv og mange mange flere. Et godt råd; Køb flere end et par, så du kan skifte hvis du f.eks bliver træt af julemandssokkerne.

Vores julestrømper er perfekte til en aften med en kop varm kakao foran pejsen, eller til julefrokosten hvor der skal laves sjov og spas. December er måneden hvor de gamle tennissokker må ryge på porten til fordel for ægte julestrømper af bedste kvalitet!

Træk op i bukserne og vis dine julestrømper frem for folket. Vi garanterer at alle vil få et smil på læben! Julesokkerne er den perfekte icebreaker, et humoristisk indslag der aldrig går af mode. Dine julestrømper kan bruges igen og igen, og køb gerne flere par så du kan skifte fra julefrokost til julefrokost!

Julestrømper er ligesom julesweaters en tradition der er kommet for at blive. Julen er en fantastisk tid som både indeholder samvær, god mad og ikke mindst hygge. Med vores farverige julesokker kan du skabe en dejlig hyggestund, og samtidig breder julestemningen sig med hastige skridt! Livet er herligt ik’?

Vi har motiver for enhver smag, og i enhver farve-Det er blot at vælge det par du bedst kan lide!

Widgy.dk
Logo