Sjove kopper og krus

Lad os præsentere en kategori som ville falde i alles smag: Kopper og krus

Der er kaffekopper og krus til den seje, til den søde og til øldrikkeren. Vores sortiment af kopper i alle afskygninger slår de flestes, og vi er ikke færdige endnu!

Hver eneste dag leder vi efter nye sjove kopper med det ene formål at ramme en bred målgruppe, og ikke mindst DIG!

Viser 1–24 af 29 resultater

Sjove kaffekopper og kaffekrus

Forestil dig en verden uden en kop! Hvordan ville du få din morgenkaffe? En kop er et almindeligt og meget vigtigt hverdagsredskab, som alle mennesker benytter sig af i hverdagen. Det gør også kopperne til en perfekt gaveide’, og som et ekstra plus kan du vælge mellem en masse fede design.

Glem alt om den triste hvide kop, og start i stedet dagen ifølge med selveste Batman eller endnu bedre en kop med bryster!

Til den seje har vi koppen med knojern, som helt sikkert vil få kaffedrikkeren til at føle sig som den næste Jackson i ’’Sons of Anarchy’’. Hvad med at give konen en gave i form af koppen med designet ’’Super-mom’’. En Win-win så du kan score nogle billige point!…

Vi garanterer, at din dag bliver både sjovere og mere interessant, når du går den i møde med en af de spændende kopper, og vi har gjort os vældig umage med at finde vidt forskellige kopper, så der er noget for enhver smag.

Pas på! Det er vanedannende at kigge på nye og spændende kopper, for der er uden tvivl mange du gerne vil have i hjemmet. Ud med faster Lises gamle stel i vitrinen, og ind med de farverige kopper! Om det vil skabe en god stemning i hjemmet, må du selv afgøre!

Hvis du ikke selv har brug for en sjov kop, kan du købe den til en du har kær. I juletiden er der altid behov for mindre og sjove gaver, og her vil vores kaffekrus egne sig perfekt.

Forestil dig svigermor til pakkelegen, når hun med stor iver pakker sin nyvundne pakke op, og til sit chok ser, at det er en kop med en penis hank! Så er stien lagt og stemningen i top!…

Vores kaffekopper er helt igennem tidløse, og vores mange forskellige designs giver store muligheder for at ramme enhver målgruppe. Til børnene har vi flere motiver som Spiderman og Frost til pigerne, måske en kalendergave ide’?

Mulighederne er mange, så skynd dig at vælg dit yndlingskrus!

Widgy.dk
Logo