Have

I have kategorien finder du alt, hvad du skal bruge til den varme sommerdag i haven. Vores store udvalg byder på både sjove og finurlige ting, og dækker ligeledes over alt, du skal bruge til strandturen eller havefesten.

Viser 1–24 af 78 resultater

- 6%
Badedyr ''Pluto'' 117 x 107 cm

Badedyr ”Pluto” 117 x 107 cm

kr. 188,00
- 5%
Badedyr Haj Realistik 183 x 102 cm

Badedyr Haj Realistik 183 x 102 cm

kr. 141,00

Til strandturen vil du finde diverse baderinge, bademadrasser, oppustelige biler m.m. disse ting fås alle i forskellige designs, der passer til alle aldersgrupper.

Du vil heriblandt finde den populære flamingo badering samt vores is formede luftmadras. Har du ikke mulighed for at komme på stranden, vil du i vores udvalg også finde en børnepool til de mindre børn. Du vil ligeledes også finde en glidebane, der kan bruges af personer i alle aldre.

Skal der grilles en god sommerdag, tilbyder vi et smart grillforklæde samt grillsværd, hertil kan det være, at vores picnic bord grillsæt eller vores ketchup/sennep pistol skal tages i brug.

Grillmaden bliver god uanset om, det bliver grillet på en lille eller stor grill, derfor tilbyder vi en lille altan grill til dig, der bor i lejlighed og ikke har plads til en kæmpe grill. Vores altan grill er nemlig så smart, at den både kan hænge på gelænderet men ligeledes også hænges op på væggen.

Udover vores grill og strand produkter, byder vores udvalg også på ting som vindspinnere i finurlige designs og gro-selv-planter. Vores udvalg af gro-selv-planter giver dig blandt andet mulighed for at gro din egen kaktus, juletræ, bonsai træ samt meget mere. Til dig der står og skal på camping, vil vores tre i en stol samt campingbruser være et hit.

Widgy.dk
Logo