Oppustelige dukker & Bollefår

Mangler du en sjov gave til din venindes fødselsdag eller din kammerats polterabend? Så er en oppustelig dukke eller et bollefår en oplagt idé, hvis du gerne vil sætte gang i festen og gæsternes lattermuskler.

I denne kategori kan du finde et stort udvalg af forskellige oppustelige dukker og bollefår.

Du finder den sjove oppustelige mand, der med garanti vil blive et hit til din venindes fest og en oppustelig kvinde til enhver kammerats smag.

Viser alle 14 resultater

Oppustelig mande dukke og oppustlig kvinde dukke

Her på Widgy elsker vi gadgets, der kan få smilet  frem hos de fleste, og derfor tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige oppustelige dukker.

Du finder blandt andet den helt frække lolitadukke, der har store bryster og et hul forneden, men vi tilbyder også en mere sober lolitadukke uden hul. Uanset hvilken model du er på udkig efter, er vi sikre på, at du vil kunne give den kommende fødselar eller gom røde kinder.

I vores udvalg kan du selvfølgelig også finde en oppustelige mand med penis, så er du pige, skal du heller ikke snydes for at kunne komme med en sjov overraskelse til festen.

Er du på udkig efter en ekstra fræk oppustelig gave, kan du med fordel tage et af vores oppustelige bollefår med til fest. Vores bollefår har hul i bagenden, hvor der kan indføres ”noget” – og skal det være ekstra sjovt, anbefaler vi vores bollefår med lyd, som kan sige ”mæh”, når der indføres noget i hullet

Widgy.dk
Logo