Frækkerten

I kategorien Frækkerten kan du finde frække og sjove gadgets, der ikke er for børn. Vores gadgets passer til det sjove og sjofle selskab, hvor der er plads til skæg og ballade.

I denne kategori kan du finde sjove gaver til polterabend, en 30 års fødselsdag, pakkeleg eller noget helt andet. De frække gaver vil bringe smilet frem hos modtageren og personerne i nærheden.

De frække gaver bliver altid husket i en lang periode og de bliver talt om, næste gang du ser vennerne. Her finder du alt fra en oppustelig dukke, nøgenkostumer og forskellige genstande med penis som tema.

Frækkerten er den frække kategori, der med garanti giver et smil på læben hos modtageren.

Viser 1–24 af 39 resultater

Frække gaver – Sjove gaver

Hos os kan du derfor finde forskelligt gadgets med penis, vagina, bryster og røve, der kan købes som blandt andet sugerør, nøgleringe, sparebøsser, musemåtter og andre sjove lege.

Vi har et bredt udvalg af frække ting, som du med garanti ikke har set før. Vores frække gadgets gives ofte som en spøg og en joke, der kan få modtageren til at grine.

Vi gør det muligt at overraske dine venner med et sjovt indslag, der med garanti får smilet frem og gang i festen.

Du kan blandt andet købe en oppustelig dukke eller en penisoplukker, der kan åbne øllene. Vi sælger også gavepapir med nøgne damer og en kop med bryster. Der er noget for både kvinder og mænd, og det passer til både en polterabend, 30 års fødselsdag eller en sjov julefrokost med vennerne.

I denne kategori kan du også finde frække spiselige elementer som en penis slikkepind, slik g-streng, slik BH og herretrusser lavet af slik. Det kan både bruges i privaten eller som et sjovt indslag til festen. De spiselige frække gadgets kan skrue op for forspillet i soveværelset, og er en god måde til at puste liv i forholdet.

Widgy.dk
Logo