Drageflyvning

Er du træt af hele tiden at sidde indenfor med din søn eller datter foran en skærm? Leder du efter en sjov aktivitet, som dig og dit barn sammen kan lave udenfor? Så er en drage den oplagte idé.

I denne kategori kan du finde masser af sjove drager til at flyve med. De har alle sjove motiver, og der er børnedrager både til drenge og piger

Viser alle 8 resultater

Børnedrager – Udendørs leg med drager er skønt

Drager er en perfekt udendørsaktivitet for hele familien. Det er sjovt, og så er det altid spændende om dragen mon kommer op at flyve. Drager kommer i et hav af størrelser, udformninger og kvaliteter, og nogle modeller har endda flotte haler.

Hos på widgy.dk finder du en lang række forskellige børnedrager, der er perfekte til en sjov dag udenfor sammen med familien. Dragerne er udformet som forskellige dyr og motiver og giver en flot effekt, når vinden griber dem, så dragen står flot på den blå himmel.

Her på siden finder du et flot udvalg af og seje drager til at flyve med, og vi er sikre på, at du kan finde lige den slags drage, der passer til dine ønsker.

Widgy.dk
Logo