Baby

I kategorien baby finder du alle de sjove og søde ting til babyer.

Noget af det sødeste, der findes, er babyer iklædt et sødt kostume. I denne kategori finder du derfor søde og sjove kostumer til din baby, så babyen kan ligne en lille skildpadde, elefant, en kanin eller andet.

Du kan finde kostumer til begge køn og du finder med garanti et kostume, der ikke er til at stå for. Det gælder om at nyde det så længe, man har mulighed for selv at bestemme, hvad babyen skal have på.

Du finder også sjove sutter med tænder, søde babybody’s og mange andre sjove gadgets til babyer.

Viser 1–24 af 46 resultater

- 37%
Disney Sutteklud - Æslet

Disney Sutteklud – Æslet

kr. 75,00
- 57%
Flopsy Kanin Sutteklud

Flopsy Kanin Sutteklud

kr. 69,00
- 53%
Forever Friends Bamse Sutteklud

Forever Friends Bamse Sutteklud

kr. 79,00
- 38%
Guess How Much I Love You Sutteklud

Guess How Much I Love You Sutteklud

kr. 55,00

Gaver til baby

Køb sjove og flotte gaver til babyer. Find den perfekte gave til barnedåb, babyshower eller andet.

Babyshower

Et babyshower er et amerikansk fænomen, der de seneste år er kommet frem i Danmark. Til et babyshower har du mulighed for at give en sjov gave til din veninde/søster/kusine. Et babyshower bliver altid afholdt før babyen melder sin ankomst og er en god måde for den gravide til at forberede sig til den kommende fødsel.

Her kan I finde sødt tilbehør til det næste babyshower, hvor vi blandt andet har søde storke balloner, der kan pynte til festlighederne. Storke ballonerne kan findes i både lyserød og lyseblå.

Julekostumer til din baby

Julen er en af de højtider, hvor man har mulighed for at klæde sit barn ud med en fin nissehue eller et sødt nissekostume. Det er med til at gøre højtiden lidt sjovere og man kan få gode minder fra babyens første jul. På Widgy kan du derfor finde nissepigekostume, Rudolf baby kostume, sut med skæg og en sød nissehue. Det er med garanti med til at gøre din baby endnu sødere at se på, end den var i forvejen.

Widgy.dk
Logo