Top 10 gaveideer til Babyshower

Top 10 gaveidéer til Babyshower. Find gaver til babyshower her.

10 gaveideer til babyer

Det er endelig sket: Din bedste veninde, søster eller kusine skal have en baby! Det er en rejse, du har fulgt så tæt hele vejen, at du ikke kan andet, end at være spændt helt ud til fingerspidserne sammen med hende. Først blev du fortalt, at hun var gravid, og herefter kom invitationen til hendes babyshower. Hvad skal du så nu? Datoen for hendes babyshower nærmer sig, og du har endnu ikke fundet den perfekte gave i det hav af gaveideer til babyshower, der findes på markedet.

Du leder efter noget sjovt og unikt – noget der viser, hvor meget du holder af hende og afspejler din venindes stil, men det skal ikke være noget, som hun også får af fem andre. Dog er der ingen grund til at gå i panik. Vi har nemlig fundet de 10 bedste gaveideer til et babyshower. 

Fra den unikke gave til den sjove gave og til noget, som du helt selv kan lave derhjemme – der er en gaveidé til babyshower uanset smag. Der vil være noget for enhver mor, hvad enten det er hendes første barn eller hendes tredje. Denne samling af gaver til babyshower rammer alt lige fra nyttige gaver til sjove og budgetvenlige gaver. 

Så læn dig tilbage og find ud af, hvad man rent faktisk kan lave til et babyshower samt tag et kig her for at finde de perfekte gaveideer til babyshower til den kommende mor.

Hvad skal vi lave til et babyshower?

Hvis du skal planlægge eller hjælpe med at planlægge et babyshower, så skal du også finde ud af, hvad i skal lave af aktiviteter. Mange vælger et bestemt tema, da det kan gøre det sjovere. Selvom det ikke er nødvendigt, kan det hjælpe dig med at træffe beslutninger vedrørende de andre elementer i festen – og det er skam også sjovt for gæsterne.

Du vil nok også gerne servere en form for mad og drikke, afhængigt af tidspunktet på dagen, dit budget, samt hvor formelt eller afslappet du vil have, at dit babyshower skal være. Her kan du enten vælge at lave maden selv, få hjælp af gæsterne eller bestille noget mad udefra.

Et babyshower er normalt ikke komplet uden flere sjove eller fjollede spil. Men rolig, hvis dine gæster ikke er konkurrencedygtige typer eller vild med sådanne lege, så er der masser af andre former for aktiviteter, der kan holde dem underholdt. Det kan være alt lige fra at gætte babyens mål og vægt til at gætte navn, hvis dette endnu ikke vides m.m.

Ideer til babyshower gaver.

Nummer 1: Den traditionelle blelagkage

Den mest traditionelle babyshower gave er en blelagkage. Denne kage er lavet af engangsbleer og pyntes med alt lige fra en rangle til sutter og bamser. Du kan vælge enten at købe en færdiglavet blelagkage hos forskellige butikker, eller du kan være kreativ og lave den selv. På den måde bliver kagen mere personlig, og du kan vælge akkurat, hvad kagen skal pyntes med.

ble lagkage er en af mange gaveideer til babyshower

Blelagkage

En blelagkage er en sjov og fin gave du kan give til babyshower, dåb eller barselsgave.

Der findes flotte blå ble lagkager til drenge og fine pink blelagkager til piger

Du kan finde et stort udvalg af håndlavede ble lagkager via knappen herunder.

Nummer 2: Milepælskort eller tæpper

Hjælp den kommende mor med at fange alle de betydningsfulde øjeblikke med milepælskort eller et milepælstæppe. Dette kan være alt lige fra, når babyen er 1 måned gammel til babyens første fødselsdag. Med et milepælskort eller tæppe er det perfekt til at tage billeder til venner og familie, der elsker at følge med. Sådan en gave kan også sagtens bruges til den næste graviditet.

Milepaelskort

Milepælskort

Med milepælskort kan man forevige barnets minder og oplevelser de første leveår.

Dette er en sød gave som alle babyer burde få.

Nummer 3: Amme-kurv

Vil du tilføje dit eget personlige præg til gaven? Så kan du lave en amme-kurv.  

I og med babyen skal spise en masse flere gange om dagen, så skal en mor også bruge meget tid på et fodre sin baby. Uanset om den nye mor planlægger at amme eller give flaske, skal hun have et par ting, mens hun sidder og giver babyen mad.

Så start med at lave en sød kurv og fyld den med alle de ting, hun har brug for indenfor rækkevidde. Dette kan for eksempel være et par snacks, en vandflaske, tyggegummi, brystvortecreme, blade eller bøger, ekstra sutter og et tæppe. Det kan være alt mellem himmel og jord, men noget som du ved, at den nybagte mor vil sætte pris på.

Nummer 4: Fotobog

Det siges, at billeder er mere værd end tusind ord, og du kan troligt stole på, at den kommende mors kamerarulle vil blive fyldt til randen med babybilleder allerede den første uge.

Du kan derfor give hende en flot fotobog uden nogen billeder, så hun allerede fra første dag kan starte med at lave en bog fyldt med minder i den første tid af barnets liv.

Lad hende lave hendes egen smukke fotobog, som hun kan gemme for evigt og senere i livet vise til barnet.

fotobog

Fotobog

I denne søde fotobog er der plads til 10 billeder.

Detaljer:

  • Mål: 18 x 16 x 2 cm
  • Materiale: Ydermateriale: 100% polyester; indeni: 80% polyester, 20% bomuld
  • Overfladen kan vaskes

Nummer 5: Brystpumpe

I dag kan du finde brystpumper med et unikt design, der giver mulighed for en mere behagelige pumpning med flere styrkeindstillinger og massagepude, der hjælper med at stimulere mælkestrømmen.

Med en mindre brystpumpe kan den kommende mor desuden have den med i en taske, hvis hun er på tur med babyen, eller når hun igen skal på arbejde. En brystpumpe er en praktisk babyshower gave, som hun alligevel selv skal ud og investere i, hvorfor den kommende mor vil få stor glæde af sådan en gave.

brystpumpe

Brystpumpe

Brystpumper fås i mange forskellige modeller og designs.

Du kan finde et stort udvalg af manuelle og elektriske brystpumper via knappen herunder.

Nummer 6: Gavekurv med wellnessprodukter

De fleste nybagte mødre kan blive enige om, at komme sig efter en fødsel både kan være fysisk og følelsesmæssigt hårdt. Så hvis du vil finde en unik gave, som du selv kan lave, hvorfor så ikke give den kommende mor en gavekurv, som hun kan nyde efter fødslen?

Du kan lave din helt egen gavekurv fyldt med alle former for forkælelsesprodukter såsom badesalt, te, cremer og læbepomader, parfumer, deodoranter og eventuelt et gavekort til en wellnesstur eller massage.

En gavekurv, der er skabt specielt til alle de ting, som en nybagt mor kan få brug for, når det kommer til at pleje sig selv. Se det var en af mange gode gaveideer til babyshower som en nybagt mor vil elske.

Nummer 7: Gavekurv til babyen

Udover at lave en gavekurv til moren, så kan du også vælge at lave en gavekurv med ting til babyen. Du kan eksempelvis lave en gavekurv med ting, der følger den nye baby gennem sine første år.

Find et tema og tilføj elementer efter det tema, som du har valgt. Lav en gavekurv med strømper, der kan passes af barnet, når det er nyfødt og herefter vokser i størrelsen til barnet er omkring et par år.

Det kan også være voksende størrelser af T-shirts, der begynder med den meget lille og går gennem småbarnsstørrelserne.

Nummer 8: Lydmaskine

De fleste tror, at man virkelig skal være stille og hviske, når babyen sover. Men rent faktisk er lydmaskiner blevet mere og mere populære, da de kan hjælpe med at få den nyfødte baby til at slappe af og falde i søvn. Det betyder, at de nybagte forældre også kan få en længe ventet lur eller nattesøvn.

Disse små hjælpsomme maskiner kommer i alle mulige former og størrelser, hvorfor du både kan købe nogle lidt dyrere, men også sagtens finde nogle budgetvenlige lydmaskiner.

bamse lydmaskine

Bamse lydmaskine

Denne populære bamse gengiver livmoderens lyd og beroliger babyen.

En smart bamse der har fået tonsvis af gode anmeldelser.

Nummer 9: Sjove sutter

Når det kommer til gaver til et babyshower, så er den typiske gave forskellige former for sutter. Men hvis du er interesseret i at give en lidt anderledes form for sut, hvorfor så ikke finde en, der kan få den nybagte mor til at smile?

I dag kan du nemlig finde sjove sutter til babyen, som ikke kan andet end at give alle et smil på læben. Du kan eksempelvis finde sutter med skæg eller tænder, hvilket også kan gøre de lange nætter en del sjovere.

Dette er en anderledes form for babyshower gave, som den kommende mor bestemt vil sætte pris på.

Du kan finde sjove sutter her.

Nummer 10: En sutteklud

Den sidste gaveidé til babyshower er en personlig sutteklud.

De fleste kommende forældre har forberedt ankomsten af deres barn med selv at købe ting til deres baby. Du kan dog sagtens købe en sutteklud, som de nok ikke selv har tænkt på at købe. Du kan eksempelvis købe en sutteklud med tekst og og gøre den ekstra personlig.

Hvis du skal til et babyshower i den kommende fremtid, er du nu klædt godt på til at vælge den helt rette gave. Uanset om du er på udkig efter en praktisk, traditionel, sjov eller mindeværdig gave, så håber vi at du fandt inspiration i vores top 10-liste med gaveideer til babyshower.

Widgy.dk
Logo