Skabeloner til Halloween græskar

Skabeloner til halloween græskar udskæring

Skabeloner til udskæring af græskar.

Halloween står for døren og i diverse nabolag landet over kæmpes der om hvem, der kan lave det mest flotte og uhyggeligste græskar til fordøren.

Udskæring af halloween græskar er i de seneste år gået hen, og er blevet en fast tradition i de fleste danske familier. Det tilføjer nemlig ikke kun hygge til en mørk efterårsdag. Det giver også anledning til masser af hygge og samvær med resten af familien i efterårsferien og weekenderne op til Halloween.

Men kunsten at skære et Halloween græskar, ud fra fri fantasi, er ikke helt nemt. Har man ikke prøvet det før, kan det godt være lidt af en udfordring. Heldigvis findes der masser af sider på nettet, hvor man kan finde masser af uhygelige skabeloner til græskar.

For udover det gode samvær med børnene, så gælder det jo i sidste ende også om at slå naboen og vennerne i græskar udskæring, og få det sejeste græskar til dette års Halloween.

Her finder du sjove og uhyggelige græskar skabeloner.

Vi har herunder samlet de bedste sider, med græskar udskæringer, som vi kender. Her kan du downloade skabeloner, printe dem ud og sætte dem på dit græskar til at skære efter.

  1. Pumpkinlady
  2. Pumpkinpile
  3. Disney Hallowen carvings
  4. Zombie Pumpkins

Skal du holde Hallowenfest?

Skal du holde en Halloweenfest, eller et andet Halloween arrangement, så prøv at kigge her: Find uhyggelige ting til Halloween her.

Kender du flere gode sider med skabeloner til græskar?

Hvis du kender flere gode sider med skabeloner til udskæringer, er du meget velkommen til at tilføje dem herunder som en kommentar. Det hjælper ikke kun os, men også andre besøgende på denne side.

Widgy.dk
Logo