Sjove gaveideer og tips til drillenissen

Sjove gaveideer og tips til drillenissen

Skal du være drillenisse i år?

Er du blevet drillenissen for en kollega i år? Det er i hvert fald en sjov juleleg, der foregår på mange arbejdspladser. Det kan være en stor skuffelse at have en nisseven, hvis vedkommende ikke er helt med på legen. I disse tilfælde får man måske én lille forhutlet gave i december måned. 

Men at have en nisseven kan faktisk være rigtig hyggeligt, hvis man er så heldig at få en kreativ drillenisse, der finder på mange søde og sjove gaver. Har du sat dig for, at du vil være årets nisseven, så skal du læse med videre. 

Dette blogindlæg er fyldt med kreative ideer til nissevennen, som gerne vil være en rigtig drillenisse. Du vil derfor kunne finde en masse ideer til, hvordan drillenissen opfører sig.  

En drillenisse laver sjov og ballade

Du kender måske allerede drillenissen, hvis du bor sammen med en hjemme i privaten. Denne drillenisse kan sagtens få lov til at komme med på din arbejdsplads. Det vil nemlig gøre det langt skæggere for den, du skal være nisseven for. 

Når du skal agere drillenisse på arbejdspladsen, skal du sørge for at lave en masse sjove løjer med den, som du skal være nisseven for. Men husk også, at en sjov gave i ny og næ vil være et plus i forhold til at blive årets bedste nisseven. 

Ideer til sjove løjer

Hvis du gerne vil være den perfekte drillenisse, men har brug for et par ekstra forslag til, hvad du kan lave af sjov med din kollega, har vi i dette afsnit fundet lidt inspiration frem til dig.

Drillenissen har selvfølgelig en mailadresse

Drillenisser har naturligvis en mail. Så skynd dig at oprette en mail i drillenissens navn. Det kan være Hr. Julekage, Fru Julepynt, Marcipangrisen eller andet underfundigt. Når du sender beskeder, må de gerne have noget med dagens drilleri at gøre.

Med en mailadresse ved hånden er drillenissen nu i stand til at sende julehilsner, drillebeskeder, kryptiske beskeder, om hvor en eventuel gave kan befinde sig m.m. En mailadresse gør dig i stand til at have en sød og sjov kontakt til den, du er nisseven for. Ligesom du bedre kan lægge ting steder, hvor du ikke bliver opdaget, fordi du via mailen kan guide vedkommende hen, hvor du vil have ham eller hende.   

Pynt arbejdspladsen op

Sidder den, du er nisseven for på et kontor, så skal kontorpladsen naturligvis pyntes op. Når dette skal gøres, skal du enten møde tidligt ind eller gå sent hjem en dag, så ingen kan se, hvad du laver. 

Find noget flot rødt sløjfebånd eller gavebånd, som du bruger til at binde skrivebord og stol sammen med på en flot og kreativ måde. Sæt pakketape eller dobbeltklæbende tape på alle skuffer og skabe. Til sidst men ikke mindst lægger du lidt juleslik på skrivebordet. 

Er du håndværker, kan du som drillenissen gemme værktøjet, binde røde julesløjfer om det hele samt tape nøglehullet i varevognen til. 

Giv en æske chokolade

Har du i sinde at give en æske chokolade, så giv den en ekstra tand med en æske Anus Chokolade, der ligner et numsehul. Det skal nok give anledning til et godt grin. Du kan også give en almindelig æske chokolade, hvor du har skiftet ét eller flere af stykkerne ud med chokoladeovertrukket leverpostej. 

anus chokolade

Lav telefonfis

Så er der dømt telefonfis. Du skal få en, du kender til at ringe til den, der skal nisses. Opringningen kan for eksempel handle om, at vedkommende er julemandens kone, der har brug for børnepasning juleaften.

Det kan også være Rudolfs stalddreng, der ringer, fordi han mangler en flaske snaps, så han kan få Rudolfs næse til at lyse igen.

Find en gave

Lav et rim eller en gåde, som du sender via drillenissens mail, som handler om, hvordan den der skal nisses, finder frem til en gave. Gem eksempelvis denne Sjove nissehue på toilettet. 

Rimet kan se således ud: 

Nu skal du stå til skue,

hele dagen med denne nissehue, 

find den på et sted,

hvor man kan være i fred. 

sjov nissehue

Send en mail til alle dine kolleger

Få endnu mere gang i drillenissens mail ved at sende en mail til samtlige kolleger, om at Finn (hvis den, du er nisseven for hedder det) tilbyder julerengøring.

Få flest mulig overtalt til at skrive til Finns mail for at høre nærmere om dette fantastiske tilbud. 

Lav spor, der leder til en gave

Køb en pose ris og lav et spor fra, hvor den du nisser opholder sig mest og hen til en gave, som du har placeret ved kaffemaskinen.

Gaven kan i dette tilfælde være en sjov kaffekop som denne her:

shit happens kop. En sjov gave fra en drillenisse

Kom bare i gang med at være drillenissen

Vi håber, at dette lille indlæg har givet dig masser af god inspiration til at komme i gang med at være en drillenisse i stedet for bare at være en nisseven.

Det er ofte sådan, at når du har fået nogle få forslag til, hvad du kan lave af sjov og ballade, som drillenisse, så får du selv nogle kanon gode ideer til, hvad du synes vil passe til den, du skal være nisseven for.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med at blive årets bedste nisseven – alle på arbejdspladsen vil være misundelige på din kreativitet. Du skal nok forvente, at alle dine kolleger håber på, at du bliver deres nisseven, når næste julemåned træder i kraft. 

Endnu bedre: Lad os håbe, at alle andre nissevenner starter med at være mere opfindsomme, når de skal være nisseven – så bliver arbejdspladsen bare et sjovere sted i julemåneden. 

Widgy.dk
Logo