Pengegaver

Pengegaver. Giv penge i gave

Giv penge i gave.

Giv pengegaver der ikke blot glæder, men også overrasker modtageren! Glem alt om den sædvanlige kuvert med en 500 lap. 

Du behøver ikke opfinde den dybe tallerken, når du skal give pengegaver, for vi har fundet fem spændende og kreative alternativer til den sædvanlige pengekuvert.

5 sjove ideer til at give penge i gave.

Herunder finder du 5 sjove ideer til næste gang, du skal give penge i gave. Pengegaver behøver nemlig slet ikke at være så kedelige.

Chokoladeæske

Først vil vi gerne introducere dig for en gaveide’, som på bedste vis er en Win-win. Først køber du en æske af din yndlingschokolade. Dernæst placerer du dig i sofaen lørdag aften, tænder for fjernsynet og spiser alle chokolader. Tilbage har du den perfekte gaveæske til penge.

Modtageren vil straks tro, at han får en æske chokolade. Se hvordan skuffelsen breder sig i ansigtet, lige indtil den bliver åbnet. En billig og sjov pengegave til enhver anledning!

Pengetræ

Hvem vil ikke gerne have et frodigt pengetræ i sin stue? Et træ hvor pengesedlerne blomstrer op hver måned.

I stedet for at give en stak pengesedler, er dette en fantastisk ide’. På denne måde bliver pengene ikke brugt med det samme.

Giv f.eks. 200 kr. hver måned. Du får både besøgt modtageren, og samtidig hænger du en seddel på pengetræet. Vupti!

Du kan også vælge at klistre alle pengene på træet. En sjov og ikke mindst dekorativ pengegave, der vil tage sig perfekt ud i ethvert hjem.

Fotoramme

Til f.eks. konfirmanden der er god med sine hænder, kan du købe en fotoramme og klistre pengesedlerne i.

Lim også rammen hele vejen rundt. Husk at købe en hammer så han ’’i nødstilfælde’’ kan slå ruden ind. Gad vide hvornår dette ’’nødstilfælde’’ opstår?

En humoristisk pengegave som appellerer til drenge. I kan oddse’ om hvornår ruden slås ind!

Bamse

En sød pengegave ide’ er at tage et tøjdyr og tømme indmaden ud. Derefter kan du fylde penge i, og give den til pige konfirmanden.

Først vil hun spærre øjnene op, ligefrem at få en bamse til sin konfirmation! Men når hun opdager bamsens dyrebare indhold, vil tingene straks ændre sig, og du vil igen være hendes yndlings moster, mor, mormor eller veninde.

Sparebøsse

Den ultimative drille gaveide’ er at veksle 500 kr. til småpenge. Modtageren kan nærmest bade i mønter som selveste Joakim von And på sin konfirmations eller fødselsdag. En sjov og drilagtig gave, som helt sikkert giver smil på læben.

Det store spørgsmål er: Hvor skal mønterne placeres??

Vi har her på Widgy løsningen, så dine mønter bliver overrakt med stil! Hvad med at købe en vaskeægte sparebøsse. Vi har sparebøsser for enhver smag.

Kig nærmere på vores kreative sparebøsser til den næste fest, og giv en pengegave lidt udover det sædvanlige!

Widgy.dk
Logo