Pakkespil til julefrokost

pakkespil til julefrokost

Pakkespil til firmajulefrokosten

De fleste virksomheder holder en julefrokost for deres medarbejdere hvert år. Et fast indslag til denne årlige julefrokost er tit og ofte det berømte pakkespil, som er en rigtig sjov aktivitet.

Faktisk er dette pakkespil et hit hos medarbejderne, da det giver en mulighed for at have det ekstra sjovt. 

Når der spilles pakkespil, viser det sig hurtigt, hvem der har det største konkurrencegen i virksomheden. De kreative sjæle træder også i karakter ved at prøve at snyde på alle mulige måder. Uanset hvad så giver pakkespil til julefrokosten en sjov oplevelse og giver samtidigt anledning til en masse snak efterfølgende. 

Skal jeres pakkeleg være en smule anderledes end sædvanligt, kan der proppes et par ekstra regler ind i legen. Med et par ekstra regler og en lidt anderledes måde at udføre pakkelegen på kan julefrokosten får et ekstra pift i år. 

Tilføj lidt ekstra til pakkespillet

Det skal jo være så sundt, at man rører sig lidt, så hvorfor ikke også gøre dette, når der skal spilles pakkespil.

I stedet for at sidde ved et bord og spille pakkespil, så få gæsterne op ad stolene og ud på gulvet. Alt efter hvor mange i er, så opdel dine medarbejdere eller kolleger i grupper. 

Fordel grupperne på gulvet og udlever en Oppustelig terning til hvert hold. Med en oppustelig terning bliver der sat lidt ekstra gang i pakkespillet. I kan derfor både se, hvor mange øjne, terningen lander på, I får rørt jer en smule, og det bliver også sværere for den kreative spiller at snyde. 

oppustelig terning. Brug den som et sjovt twist til pakkespil

Oppustelige terninger

Kæmpe oppustelig terning der er lavet i plastik og måler 35x35x35 cm.

Terningen har en sikkerhedsventil monteret.

Lav nye regler til pakkelegen

Vi går ud fra, at alle kender det traditionelle pakkespil, hvor man i første omgang får fordelt pakkerne ved, at deltagerne slår en sekser. I anden omgang er der afsat en bestemt tid til, at stjæle pakkerne fra hinanden, når der slås en sekser. 

Men i stedet for ”bare” at spille det traditionelle pakkespil kan det blive langt sjovere, hvis der tilføjes et par ekstra regler til pakkespillet.

En af disse regler kan være, at det kun er tidtageren, der kender tidsrummet i anden runde, hvor der stjæles pakker fra hinanden. Når deltagerne ikke ved, om de skal spille i 10 eller 20 minutter, bliver selve spillet langt mere hektisk og dermed mere intenst.

I anden runde kan man vælge, at det ikke kun er sekseren, der udløser en handling. Der kan for eksempel være regler tilknyttet alle antal øjne eller bare nogle af dem. Det kan anbefales, at der medfølger et skilt til det enkelte hold med de nye regler, således at de overholdes til punkt og prikke. 

De nye regler kan være:

• Når terningen lander på 1 øje, skal man bytte en af sine egne gaver med en andens

• Når terningen lander på 2 øjne, skal man tage en gave fra spilleren til venstre for en

• Når terningen lander på 3 øjne, skal man tage en gave fra spilleren til højre for en

• Når terningen lander på 4 øjne, skal spilleren tælle til 10, før den næste spiller må slå med terningen

• Når terningen lander på 5, skal spilleren give en af sine egne gaver til en anden valgfri spiller

Med disse nye regler, er der pludselig langt mere at forholde sig til end kun at stjæle pakker fra hinanden, når man er så heldig at slå en sekser. Der er så at sige langt mere på spil med én eller flere af de nye regler, hvilket kun gør pakkespillet endnu sjovere. 

Find de helt rigtige pakker til pakkespil

Pakkespillet er en sjov leg, trods gaverne ikke altid er de sjoveste.

Er du tit vendt hjem efter en julefrokost, hvor der har været pakkespil uden at tage din gave med? Det er desværre ofte det, der sker, fordi gaverne ikke har været særlig kreative. Hvis du endelig har taget en gave med hjem, så er det sikkert, fordi du har tænkt, at den kan bruges som en hadegave i en anden sammenhæng.

Når du skal finde en gave til en pakkeleg, så tænk over, hvad du selv godt kunne tænke dig at tage med hjem, når pakkespillet er slut.

Hvis du for eksempel elsker chokolade, hvorfor så ikke få lidt mere sjov ud af chokoladen ved at købe Anus chokolade. Den vil da helt sikkert komme med hjem eller måske blive spist med det samme?

Anus chokolade

Flot chokoladeæske med 6 stykker chokolade der ligner et numsehul.


Spiselige ting er i det hele taget en god idé som pakker til pakkelege. For at undgå at den pakke pasta, som du har tænkt på at tage med til pakkelegen ikke skal gå i glemmebogen, så vælg denne sjove pasta.

Om ikke andet er der sikkert en fattig studerende, som gerne vil have den med hjem.

Sjov spaghetti

Sjov Pasta

En sjov og anderledes pasta, der leveres i en pakke med 250 gram.

Pastaen er lavet af 100% durum hvede og smager himmelsk.


Er du i det rigtig sjove hjørne, og du ved, at dine kolleger er helt med på den, så er den rette gave helt sikkert en Prutte spray.

Den tenderer lidt til en hadegave, men kan have sit helt eget liv i for eksempel skurvognen, hvis lærlingen holder for lange pauser.

pruttespray. En sjov og anderledes gave til pakkespil

Pruttespray

50 ml pruttelugt på spraydåse.

Dette er sprayflasken, der er kendt for at rydde et lokale på 2 sekunder.


Hvis du er en af dem, der absolut skal have en rigtig hadegave med til pakkespillet, så er årets gaveidé lige her.

Du kan nemlig ikke komme udenom disse Julesokker, som alle og enhver formentlig vil hade at gå rundt i.

Husk nu, at du risikerer selv at få dem tilbage til næste julefrokost på arbejdet.

Julestrømper

Et par sjove julesokker med hul til hver tå.

Man kan da ikke andet end at komme i julestemning med disse sjove julestrømper.


Hvis du vil gøre julefrokosten og pakkespillet endnu sjovere, så kan du selv gøre en aktiv indsats ved at iføre dig denne sjove nissehue med lys.

Du vil helt sikkert score et par gode point på underholdningskontoen. Og sådan en flot nissehue, er da for god til at være en gave til pakkelegen – eller?

Nissehue med lys

Flot nissehue med blinkende LED stjerner.

Fandt du ikke den perfekte gave til pakkespil herover? Så prøv at tage et kig rundt på vores sider her på Widgy.dk. Her finder du nemlig rigtig mange sjove gaver.

Widgy.dk
Logo