Man må ikke længere sælge dyr på Facebook.

Man må ikke længere sælge dyr på facebook

Facebook lukker og slukker for dyr.

Facebook har på det seneste lukket stribevis af grupper, hvor private brugere i mange år har solgt deres dyr. Dette tiltag, om at gøre facebook fri for annoncer med dyr, tog mange danskere med bukserne nede.

Brugerne havde nemlig ikke fået nogle advarsler. De var heller ikke blevet oplyst om, at denne regel trådte i kraft, og at deres grupper med dyr kunne risikere at blive lukket. Dette skete bare fra ene dag til den anden.

Deres nye regel trådte egentlig i kraft i 2016, men det tog ca 3 år før at Facebook begyndte at reagere og opretholde deres egen lov.

Facebook har nemlig tilføjet salg af dyr til deres forbudte kategorier som våben, sprængstoffer, narkotika og sex.

På facebooks egen side er reglen formuleret således: Dyr: Salg af dyr er ikke tilladt på Marketplace eller i købs- og salgsgrupper. Dette omfatter opslag om dyr til adoption.

Hvor må man så sælge dyr?

Når man nu ikke længere må sælge dyr på Facebook, er det heldigt der findes andre sider på nettet, der tillader salg af dyr. De 2 mest kendte er nok DBA og Gul og gratis, men der er også kommet en ny spiller på banen: Dyrekataloget.dk.

På Dyrekataloget.dk handler det kun om dyr. Her kan du sælge dine dyr og selvfølgelig også finde dit nye kæledyr.

Der er det muligt at finde alt lige fra hunde, papegøjer og krybdyr, til tilbehør til katte, hamstere og mange andre dyr.

På Dyrekataloget finder du også en blog med tips og tricks om dyr. Har du et sted, der har med dyr at gøre, kan du tilføje det til deres linkkatalog og på denne måde få flere besøgende. Dette kan være alt lige fra dyrehandlere til dyrlæger og internater m.m.

Besøg dyrekataloget herunder

salg af dyr på dyrekataloget

Widgy.dk
Logo