Julesokker til gaver

julesokker

Man bliver aldrig for gammel til julesokker

At have en julesok er til stor glæde for både børn og voksne i den søde juletid. Det er altid dejligt at blive lidt ekstra forkælet op mod jul. Børn elsker julesokker, chokoladekalendere, adventsgaver m.m. Men hvad med de børn, der er blevet så store, at de lige er flyttet hjemmefra?

Børn, der lige er flyttet hjemmefra, er ingen undtagelse. De er nøjagtig lige så vilde med en julesok, som da de var mindre. Én ting er at bekymre sig om at forlade familien, når de skal til at bo for sig selv. En anden ting, der også godt kan vække bekymring hos den unge, er nok økonomien.

Lige pludselig går det op for de unge mennesker, hvad det egentlig koster at føre en husholdning. Derfor kan du med en daglig gave i julesokken glæde dit store barn med en masse ting, der kan lette lidt på økonomien.

Julesokker er ikke ret store

En julesok er som regel ikke særlig stor, og du kommer nok ikke lige forbi i nattens mulm og mørke for at lægge dagens gave i julesokken. Derfor kan du med fordel sætte et langt gavebånd på hver enkelt gave, og placere gaverne i nærheden af julesokken.. Alle enderne bindes sammen og knuden lægges i sokken.

Hvis du vil gøre det lidt ekstra besværligt at finde ud af, hvilken gave, der skal pakkes op, kan du sætte små sedler med datoer i den ende, der lægges i julesokken. Du kan være endnu mere snu, hvis du filtrer gavebåndet lidt sammen, så de skal filtres ud for at finde frem til den rette gave.

De nyttige gaver til julesokken

Den unge, der lige er flyttet hjemmefra, finder hurtigt ud af, hvor kedeligt det er at bruge penge på dagligdagsting. Derfor vil en julesok fyldt med ting, der skal bruges i dagligdagen, helt sikkert ramme plet og glæde den unge.

Du kan derfor sagtens slå dig løs i dit lokale supermarked for at finde ting til julesokken. Her kan du nemlig få fat i ting som:

 • Tandbørste og tandpasta
 • Badesæbe, shampoo, håndsæbe
 • Diverse rengøringsmidler
 • Skuresvampe, karklude og gulvklude
 • Fryseposer, bagepapir og skraldeposer
 • Toiletpapir og køkkenrulle
 • Lys og servietter
 • Med mere

For at gøre det hele lidt mere hyggeligt, kan du lægge en lille seddel i hver gave. Det kan være en lille hilsen, en vits eller andet. Du kan også skrive lidt om den enkelte gaves indhold. Hvis du eksempelvis giver Ajax, kan du jo hentyde til den årlige julerengøring.

Spiselige gaver i julesokken

Hvis du vil være sikker på, at dit barn får nok at spise i december måned, kan du finde gaver til julesokken, der er spiselige. Det skal naturligvis være madvarer, derkan holde sig. Dem findes der masser af på hylderne i supermarkedet, så det er bare med at gå på rov.

Spiselige gaver, der kan holde sig, kan være:

 • Pasta i forskellige former og farver
 • Dåsemad – makrel, tun, hakkede tomater, baked beans m.m.
 • Bag selv boller eller kage
 • Nødder, chips, slikposer
 • Juice, dåsesodavand og øl
 • Med mere

Har den unge julepynt?

Det er ikke lige den allerførste tanke unge mennesker får, når det kommer til at investere i julepynt, når de flytter hjemmefra. Derfor kan du sprede en hyggelig stemning i den nye bolig ved at fylde julesokken med gaver, der kan pyntes op til jul med.

Gaven den første december er naturligvis en kalenderlysdekoration eller alle remedierne til selv at lave en. Når det bliver den første søndag i advent, er gaven naturligvis adventslys i en eller anden form.

Resten af december måned gives der alle mulige former for færdigkøbt julepynt, der kan sættes, hænges eller stilles rundt omkring i den unges bolig. Det kan være alt lige fra en lyskæde med julemænd til kravlenisser.

Du kan også vælge at give en pakke med diverse glanspapir og strimler til musetrapper, som den unge kan hygge sig med. Herved skal den unge finde sin kreative sjæl frem og producere smukt julepynt.

Gør lidt ekstra ud af gaverne i weekenden

At lave en julesok med forskellige ting, som passer lige præcis til dit barn, er næsten som en leg, hvis du følger vores forslag. Men det gør jo ikke noget, hvis der kommer en lille overraskelse af en anden art hver lørdag og søndag.

Denne lille overraskelse skal naturligvis være en ekstra forkælelse. Hvis du har valgt at fylde julesokken med nyttige og praktiske gaver, så kan du bruge weekenddagene til at forkæle med sodavand, øl, slik, chips, en flaske vin eller andet, der kan give anledning til lidt hygge i weekenden.

Og nu til det vigtigste – Find den perfekte julesok

Julesokker findes i mange forskellige størrelser og farver. Nogle julesokker kan endda købes med navn og gøre en julesok endnu mere personlig.

broder selv julesok

Har du kreative fingre og mod på at brodere din egen julesok, så bliver det ikke ret meget mere personligt end denne her.

Find den perfekte julesok til dit barn, ved at klikke på knappen herunder.

Widgy.dk
Logo