Julegave til kvinde der har alt

Julegave til kvinden der har alt

Hvad giver man kvinden der har alt

Så er det tid igen. En kvinde, som du holder meget af eller elsker overalt på jorden, skal have en julegave fra dig. Men det er ikke så nemt og ligetil. Når du efterspørger en ønskeseddel, får du ikke nogen – fordi ”Jeg mangler ikke noget”, er kvindens svar. Hvad finder man på, at give i julegave til kvinde der har alt?

Kvinder, der har alt, er svære at finde på noget at give i gave. Du kan naturligvis bare konstatere, at hun ikke får noget i julegave, men det er ikke så let, når nu du gerne vil vise hvor meget, du påskønner dette dejlige kvindemenneske.

For at du ikke skal føle, at du står helt alene, vil vi i dette indlæg komme med inspiration til, hvad du eventuelt kan give kvinden, der har alt. Om ikke andet kan det være, at du selv kommer på den helt rigtige gave, når du læser dette indlæg.

Personlige gaver skaber glæde

Uanset om det er din kollega, veninde, mor, bedstemor, søster, hustru eller et andet familiemedlem, skaber den personlige gave altid glæde hos personen. Personlige gaver viser, at du ved, hvad kvinderne i dit liv ønsker sig, selvom de egentlig har alt.

Du kan i hvert fald være stensikker på, at gaven ikke vil blive afvist af modtageren. Tværtimod kan den resultere i glædestårer, fordi gaven er gennemtænkt ned til mindste detalje.

En personlig julegave til kvinde kan være mangt og meget. Det, der er vigtigt med en personlig gave, er, at den indebærer noget, som kvinden holder utrolig meget af. Det kan være børnebørnene, kæledyret, rejser, oplevelser m.m.

Fotobog eller videobog

Er du en kreativ sjæl, og skal du give en gave til din bedstemor, kan du lave en bog, der hedder ”Mig og bedstemor”. Heri sætter du en masse billeder af dig og din bedstemor, når I har hygget jer allermest, eller når I har haft brug for hinanden. Du kan ligeledes skrive om forskellige situationer, hvor du har påskønnet din bedstemors tilstedeværelse. Kort sagt lav en bog, der fortæller din bedstemor, hvor meget du holder af hende.

Du kan også tage skridtet videre og lave en videobog – Lav din egen videobog via banner herunder.

Gave med personligt tryk

Andre meget personlige gaver kan være ting, hvorpå der er trykt et billedmotiv – måske af kvindens højt elskede hund. Få et billede af hunden trykt på noget chokolade, et forklæde, en bluse eller andet.

Oplevelsesgave

Sidste forslag, til rækken af personlige gaver, er en oplevelsesgave. En oplevelsesgave kan være alt lige fra en brunch, ansigtsbehandling til yoga. Så længe oplevelsesgaven passer til kvinden, og så længe I gør det sammen, så er der dømt kvalitetstid.  


Sjove julegaver til kvinden der har alt

Har du med en glad og lattermild kvinde at gøre, der har en uovertruffen form for humor, så vil den sjove julegave helt sikkert blive husket til tid og evighed. En sjov julegave kan lægge op til en masse sjov og ballade her og nu, men det kan også være en, der kan bruges i fremtiden, hvor den forhåbentlig vækker sjove minder hver gang.

Hvad er så en sjov julegave? Det er der ikke et endegyldigt svar på, da det lidt kommer an på, hvad den kvinde, som du skal give en julegave, synes er skægt og måske endda hylende morsomt. Der vil da ikke være noget bedre end at give en gave, som kvinden hele tiden vil hive frem og sidde og klukke af hele aftenen. Alt efter hvilken personlighed, gemyt eller temperament den glade modtager af din gave har, så er der forskellige former for sjove gaver, som du kan give til hende.

Widgy.dk
Logo