Hvordan laver man sin egen ølbong

Lav din egen ølbong. Hvordan laver du din egen ølbong

Sådan laver du din egen ølbong

Øl er mange menneskers favoritdrik. Mens der er mange mennesker, der bedre kan lide andre mere sofistikerede alkoholholdige drikkevarer, kan øl betragtes som en sjov drik.

Da øl kan drikkes på mange forskellige måder, findes der ingen korrekt metode. Den eneste vigtige faktor er, at du drikker en øl, som du kan lide.

At drikke øl kan endda betegnes som værende en leg, en sport eller en form for konkurrence. Men hvordan kan det være? En måde, som du kan vælge at drikke øl på, er ved at benytte dig af en ølbong.

Ølbongs er et must til enhver festlig begivenhed

For de af jer, der aldrig har hørt om ølbongs, så er det noget, som du absolut ikke kan undvære til en festlig begivenhed.

Ølbongs er, kort og godt, en gadget, der blev opfundet for at hjælpe folk med at drikke massive mængder øl hurtigt uden at miste en enkelt dråbe.

Du kan finde et væld af ølbongs med forskellige temaer, i flere farver, eller du kan vælge at lave den selv. Derfor bør du være i stand til at finde en ølbong, som du kan lide.

De fleste af os er bekendt med en traditionel ølbong. Vi kender også den alternative ølbong, der kommer med et sugerør ned i en flaske, hvor du så drikker normalt og sørger for, at sugerøret stikker ud ved siden af mundvigen, hvorefter øllen er væk på ingen tid. For mange går der sport i den, da en ølbong kan hjælpe dig med at drikke din øl færdig nemt og hurtigt.

Ved at bruge en ølbong kan du også drikke din øl eller andre drikkevarer uden at skulle finde et glas.

En anden fordel er, at øllen heller ikke vil ende med at blive flad, når først du har åbnet flasken. Mens der er mange forskellige ølbongs til rådighed på markedet, skal du kigge efter lige præcis den ølbong, der passer bedst til dig og dine behov.

Kom i gang med at lave din egen ølbong

Hvordan laver man sin egen ølbong? Det er nemt!

Det er nemt at lave en ølbongs samt at gøre dem brugervenlige, så længe du har de helt rette materialer. Så hvorfor ikke lære at bygge din helt egen ølbong?

Hvorfor nøjes med en ølbong fra en souvenirbutik eller fra et andet sted online, når du kan lave din helt egen seje, skøre og smarte ølbong? Intet er nemlig lige så specielt, som at drikke fra sin helt egen hjemmelavede ølbong. 

Det skal du bruge:

  1. En plastikslange
  2. En tragt
  3. 2 spændebånd
  4. En kuglehane med alfaovergang eller to løse fittings

Når du har samlet din ølbong, anbefaler vi at du hælder et par liter kogende vand igennem den, inden du bruger den første gang. 

Hvordan laver man sin egen ølbong – Videoguide

Herunder har vi samlet lidt videoer, der burde gøre det endnu nemmere for dig at samle din egen ølbong.

Køb en ølbong

Hvis du alligevel ikke helt føler, at det er noget, som du ønsker at springe ud i, eller hvis du simpelthen ikke har tid nok til at finde materialer og lave den selv, så kan du herunder finde 2 links med masser af sjove og skøre ølbongs, der passer til enhver festlig begivenhed.

Widgy.dk
Logo