Hvad er Ugly Christmas Sweater Day?

Ugly Christmas Sweater Day?

En grim julesweater er et hit.

Ugly Christmas Sweater day. Hvad alverden er det spørger du dig selv?

Det er der såmænd et simpelt svar på. Ugly Christmas sweaters Day eller Grim julesweater dag, er dagen hvor du kan iklæde dig din fedeste, grimmeste og mest farvestrålende julesweater, uden at skille dig ud fra mængden!

For d. 3. fredag i december er tilegnet alle der har en forkærlighed for de ikoniske julesweaters!

Grim Julesweater 1.

Grim Julesweater der både har indbygget LED lys og Oplukker

Når du støder på sætningen: ’’Ugly Christmas sweaters Day’’, så kan du tænke mange tanker. Dagen kaldes også Christmas jumpers Day i England men falder ikke på samme dag som i USA, hvor de helst bærer julesweateren i hele højtiden. Nu er det på tide at Danmark kommer ind i kampen, og du skal være med! 

Vi er dog ikke i tvivl om, at dagen er kommet for at blive. Ikke nok med at den skaber en fed julestemning, så er det også en ultimativ chance for at iklæde sig sin mest kulørte julesweater i skabet. Den som konen egentlig bare troede skulle hænge til pynt!

Hun kan tro nej! For d. 3. fredag i december måned går det løs og du er inviteret til at følge trop. Ta’ din julesweater på sammen med resten af befolkningen, og nyd en afslappet Ugly sweaters Day med masser af god julestemning.

Grim julesweater 2.

Virkelig grim julesweater der også har små irriterende bjælder monteret rundt om kragen,

Reglen er enkel! Uanset om du er inviteret til moster Inges 60-års fødselsdag eller til julefrokost så SKAL du iføre dig den ikoniske julesweater. I løbet af dagen vil flotte julebluser fylde landskabet, og dem der ikke turde ville føle sig udenfor!

I Danmark er den famøse sweater trend dog ikke helt ukendt. Hvem husker ikke Sarah Lund i sin islandske sweater? Ingen kan forestille sig skuespilleren uden den på. Sarah Lunds sweater var dog knapt så kulørt som mange af de fede julesweaters der findes på markedet. 

Du kan få motiver som elge med dinglende klokker, eller sjove julemænd. Kun fantasien sætter grænsen for designet og vi vil vove at påstå, at der findes en sweater for enhver smag.

Vi lover at du vil elske denne dag højere end noget andet. Selv Justin Bieber og Snoop dog er blevet spottet i en julesweater, så du kan være helt rolig omkring designet. 

På denne fredag behøver du på ingen måde at bekymre dig om hvad du skal tage på. Det er nemlig bestemt på forhånd, skønt at have en bekymring mindre i livet ik?  

Find den perfekte julesweater til dig.

En grim juletrøje er til dig der tør at skille dig ud, men samtidig er bevidst om at julesweaters er ’’in’’ i dag. Til dig der vil være med på moden, og ikke mindst til dig der er mega træt af den sædvanlige nystrøgede hvide skjorte.

Find den helt perfekte grimme julesweater herunder, og vær klar til Ugly Christmas Sweater Day!

Widgy.dk
Logo