Gaver til studenter

Gaver til studenter

Sjove og anderledes gaver til studenten

Er du på jagt efter gode gaver til studenter, skal du læse videre her. Vi giver nemlig vores bud på nogle gode gave til studenten

Der bliver snart liv og glade dage i bybilledet, for alle årets studenter er snart sprunget ud. Det er en god og glad tid for de unge studenter, som udover den festlige tur i flotte pyntede vogne, naturligvis også skal holde en studenterfest som afslutningen på deres uddannelse. 

Måske er du blevet inviteret til sådan en studenterfest og er på helt bar bund i forhold til, hvad du skal give studenten i gave? Eller vil du gerne være lidt utraditionel i forhold til de normale gavevalg til studenten, som ofte er pengegaver, smykker/ure, oplevelsesgaver med mere?

I dette indlæg kan du finde en lang række af forslag til anderledes gaver til studenten, der helt sikkert vil falde i god jord. 

8 ideer til gaver til studenter

Forgyldt Rose - guldbelagt rose. En af de mere flotte gaver til studenter

1. En stilfuld rose

At blive student er en stor ting, og der er en gammel tradition om, at man giver studenten en rose, den dag huen bliver sat på studentens hoved for første gang.

En almindelig rose er da fin og yndig, men hvis du virkelig holder af studenten og vil give vedkommende et minde for livet, så er her et forslag til en overdådig og stilfuld rose. 

En rose dyppet i 24 karat guld vil kunne følge den nybagte student resten af livet og vil være et godt minde om den fantastiske studentertid. 


Festivalgrej- Køb ølbong her

2. Den ultimative festival

Mange unge mennesker ser frem til sommeren! For så skal de til en masse festivaler rundt omkring i Danmark.

Hvis du ved, at studenten skal til festival, kan du jo passende finde på en masse sjovt og måske praktisk grej, som studenten kan have med på en af årets festivaler. 

En festival indebærer naturligvis, at der skal drikkes en hel del, mens musikken nydes i fulde drag. Via knappen herunder kan du finde alt det, der er værd at have med på en festival. 


3. Sjov og opsigtsvækkende sommer

Hvis studenten ikke skal på festival, er der sikkert en god chance for, at han eller hun skal på ferie i løbet af sommeren. Er der ikke en ferie i udsigt, kan man håbe på, at den danske sommer viser sit bedste ansigt, så der venter en masse ture til stranden. 

Hvad enten det gælder en ferie i udlandet eller en tur til en dansk strand, skal grejet være i orden. Med det rette grej bliver en tur til poolen eller stranden både sjov og opsigtsvækkende. Det rette grej er naturligvis et sjov, stort og anderledes badedyr.


Sjove forklæder - Når du vil give sjove gaver til studenter

4. Sjove forklæder til den madglade student

Er studenten meget glad for mad eller elsker den kommende student blot at lave mad, så vil et sjovt og anderledes forklæde sikkert være lige sagen.

Et sjovt forklæde kan bruges til alle sommerens sjove og festlige grillarrangementer, men det kan også sagtens bruges i køkkenet for at gøre madlavningen en hel del sjovere.

Festen eller grillaftenen vil ligeledes unægtelig blive en hel del mere humoristisk, når grillmesteren render rundt og laver mad i et forklæde, der er enhver mand eller kvinde værdig.


sparegris - En af mange gaver til studenter

5. Den sparsommelige student

Det kan være, at studenten er i gang med at spare op til et uddannelsesophold i udlandet, en ny garderobe eller en ny bil. Det kan også være, at den kommende student generelt bare er sparsommelig. I disse tilfælde kan du hjælpe studenten med at komme i mål ved at gøre opsparingen lidt mere morsom. 

For at det skal være nemmere at spare op, hjælper det altid med en ny sparebøsse. Når der er en sparebøsse at komme penge i, hvor man løbende kan tage den frem for at tælle pengene, bliver det sjovere og mere inspirerende at spare sammen til noget.

Hvis sparebøssen tilmed er en sjov og finurlig én af slagsen, gør det blot det hele endnu bedre. 


6. Den perfekte gave til legebarnet

Er studenten stadig et dejligt stort legebarn, findes der en lang række af sjove spil og lege, som du kan købe som gave til studenten. Et stort legebarn vil elske at have det sjovt et sted, der godt kan være lidt kedeligt at opholde sig, så måske det er en god idé med et toilet golf spil eller andet, når der skal findes gode gaver til studenter.


testikel nøglering

7. Gaven til den frække student

En fræk gave vil bringe det store smil frem hos både modtageren, og de personer der står i nærheden, når gaven pakkes op. Derudover vil en fræk gave blive husket og omtalt i mange år efter studentergildet. 

Der findes rigtig mange skægge og frække gaver, så det gælder bare om at finde lige præcis den, som passer til studenten. Spørgsmålet er nu bare, om du tør at overraske studenten med en fræk gave eller ej?


8. Gå amok i en pølsevogn

En af de lidt sjovere gaver, men helt bestemt meget anvendelig gave, er et gavekort for to personer, der kan gå amok i en pølsevogn i en time.

Denne gave er garanteret meget kærkommen, eftersom det at blive student medfører en masse fester, hvor der bliver hældt en del våde varer indenbords.

Gavekortet kan bruges efter en vild druktur, så sulten er stillet inden, der skal soves et par timer, før den næste fest begynder

Widgy.dk
Logo