Gaveideer til barnedåb

Gaveideer til barnedåb

Hvad skal jeg give i dåbsgave?

Står du og skal til barnedåb men mangler gaven til dåbsbarnet? Ønskesedlen er en kilometer lang, men du vil alligevel gerne give noget lidt mere personligt, sjovt eller anderledes? Mulighederne er efterhånden blevet mange, når det kommer til lidt sødere, sjovere og alternative gaveideer til barnedåb.

Personlige dåbsgaver.

Et stort hit er blevet ting, der har det lille dåbsbarns eget navn på. Efterhånden findes der ikke det, der ikke kan trykkes navn på, men især bodystockings, hagesmækker, smykkeskrin, smykker og sjove sutter er et stort hit.

Vil du ikke selv finde på teksten til gaven, er mulighederne for sjove fortrykte ting også en meget anvendt mulighed. Et andet alternativ som måske kan fungere som et supplement til den primære gave kan for eksempel være de mange forskellige sjove sutter, der med garanti medfører et smil på læben, når dåbsgaven pakkes op af forældrene og fremvises til de andre gæster.

En dåbsgave der holder hele livet

Et andet alternativ til personlige gaver til dåbsbarnet kan være et gipsafstøbningssæt.

Sættet giver mulighed for at lave afstøbning af den lilles fødder og hænder, som et evigt minde til at have hængende på væggen.

gips hånd og fodaftry

Giv en højdemåler i gave til barnedåb

En anden gave til at have hængende på væggen, er der personlige højdemåler.

Denne mulighed er et alternativ til dørkarmen, som nogle også gør brug af, når de små børns højde skal følges. Fordelen ved denne udgave er, at den kan flyttes rundt i huset, men også kan tages med, hvis familien flytter, eller når barnet flytter hjemmefra.

Højdemåler til børn. En af mange fine gaveideer til barnedåb

Vil du i stedet sikre dåbsbarnets opsparing, er en personlig eller sjov sparebøsse også en mulighed.

Sparebøsser findes i dag i et utal af forskellige udgaver. Denne mulighed giver dig både mulighed for at give et bidrag til en børneopsparing og samtidig give den lille en sparebøsse, hvori pengene kan samles og som kan fungere som minde fra dåbsdagen.

Mulighederne er mange, hvad enten du ønsker en sød eller personlig gave til det lille dåbsbarn og du kan finde endnu flere gaveideer til barnedåb herunder:

dåbsgave til pige

Dåbsgaver med gravering

Stort udvalg af fine dåbsgaver med og uden gravering

Widgy.dk
Logo