Billige badedyr til poolen eller stranden

Find det perfekte badedyr til børnene

Når sommeren står på sit højeste, er strand, pool og badedyr i højsædet for de fleste danskere. Især børnene kaster sig frygtløst ud hovedspring, dykning og hvad der ellers gør badning i poolen eller på stranden til en fed fornøjelse.

Børn elsker vand – Og de er ligeglade med om det er en simpel sprinkler i haven eller det er vandski, vandballoner, vandpistoler eller anden sjov leg på stranden eller i poolen. Bare de kan plaske løs, så er de fuldt ud tilfredse.

Du kan gøre børnenes leg endnu sjovere med et sjovt badedyr og forlænge deres interesse for de våde udendørsaktiviteter.

Vi har herunder lavet en lille samling, af de oppustlige pooldyr, vi synes der er de sjoveste og billigste på markedet i øjeblikket.

Her kan du blandt andet finde den populære flamingo badering og et enhjørning badedyr og gøre sommeren endnu sjovere for dine børn.

Enhjørning badedyr

Sommerens sejeste badedyr er denne oppustelige enhjørning. Herunder finder du 2 populære modeller som er næsten ens. De måler begge lidt under 3 meter i bredden, og kan klare en vægt på ca 100 kg.

Køb den hos Giggles.dk
Enhjørning badedyr
Køb den hos coolstuff.dk
Enhjørning Badedyr

Flamingo badering

Et andet populært badelegetøj er denne flotte flamingo badering. Herunder har vi også udvalgt 2 forskellige modeller. De ligner meget hinanden, men der er dog små forskelle.

Pelikan badedyr

Med denne sjove pelikan er du sikker på mange timers sjov og leg i poolen. Pelikanen måler lidt over 2 meter, og herunder finder du 2 gode forhandlere af denne sjove bademadras.

Køb dette pelikan badedyr hos Giggles.dk
Pelikan badedyr
Køb dette pelikan badedyr hos Gucca.dk
Hvid pelikan badedyr

Widgy.dk
Logo