Badedyr til børn og voksne

Badedyr til børn og voksne

Badedyr og bademadrasser til børn og voksne

”I en lille båd, der gynger, sidder jeg og synger…” – det er vidst en sang, som vi alle sammen kan synge med på. Men desværre er det jo ikke alle og enhver, der har en lille jolle liggende nede i havnen.

Vi kan dog alle sammen hurtigt blive ejer af et badedyr eller en bademadras, som de kan sidde og synge på, lige så tosset de vil enten ved en pool eller på stranden.

Hvilket oppusteligt badedyr skal jeg vælge?

Hvilket slags badedyr eller bademadras du skal vælge afhænger lidt af din alder.

Voksne kan have alle former for badedyr og bademadrasser, så længe de passer i størrelsen, hvorimod børn ikke bare kan vælge frit på første hylde. Det vil jo ikke være særlig passende for en lille pige eller dreng, at have en Beer Pong Bademadras

Det vil være langt mere passende med en ispind bademadras, så du undgår vrede blikke fra andre voksne. 

Er du ude efter et badedyr, skal du tage stilling til, om det skal være et badedyr i almindelig størrelse eller et kæmpestort badedyr. Et kæmpestort badedyr vil helt sikkert tiltrække en masse opmærksomhed fra andre gæster ved poolen eller på stranden. 

Vil du gerne have maksimal opmærksomhed ved poolen eller på stranden, kan du kigge nærmere på disse bade-ting: 

Smiley lort bademadras

Kæmpe enhjørning badedyr

Kæmpe Flamingo badedyr. 

Trænger du til et pust?

Uanset om du vælger en bademadras, et lille badedyr eller et kæmpestort badedyr, er der en soleklar mulighed for, at du trænger til et pust, når de skal pustes op. Vi kan kun anbefale, at du investerer i en lille hjælper, som er en elektrisk luftpumpe.

Denne elektriske luftpumpe er utrolig smart, da den både kan sættes i cigarettænderen i bilen og i en stikkontakt. På den måde slipper du også selv for at puste det store badedyr op, hvilket altid er en god idé.

Baderegler med bademadrasser og badedyr

Inden du og familien skal hygge jer, med jeres bademadrasser eller badedyr enten ved poolen eller på stranden, er det vigtigt, at I får lavet nogle regler for, hvordan det skal foregå. 

For det første er det dit ansvar som den voksne, at opstille reglerne for dine børns færden med badedyr og bademadrasser. For det andet er det også dit ansvar som voksen ikke at slippe børnene af syne, når de er i vandet, uanset om det er ved en pool eller på stranden. 

Opsyn med dine børn er en vigtig opgave, der skal tages meget alvorligt, for det gælder deres sikkerhed. Sørg for at du ikke har distraherende ting omkring dig, når du har opsynsvagten. Sørg også for at være så tæt på børnene, at du kan komme i kontakt med dem med din stemme, samt har muligheden for at gribe hurtigt ind i nødstilfælde. Husk at selvom dine børn er gode til at svømme i en svømmehal, kan bølger og strøm gøre at de kommer i problemer. 

Når I er ved en pool med badedyr og bademadrasser, så husk at tage hensyn til andre gæster i poolen, således at I ikke bare driver ind i dem eller legen bliver så vild, at det er generende for andre, der ønsker at benytte poolen. 

Ved stranden er der langt mere plads at boltre sig på, men der er så til gengæld også flere farer, som I alle skal være opmærksomme på. Når I ankommer til stranden, skal I som det første finde ud af, om det er fralandsvind eller pålandsvind. Hvis det er fralandsvind, kan det aldrig anbefales at bruge hverken bademadrasser eller badedyr. 

Ved fralandsvind er der stor fare for, at luftmadrassen eller badedyret driver hurtigt til havs – så hurtigt at du måske ikke når at opfatte, hvor langt du eller dine børn er kommet væk fra stranden på meget kort tid. 

Det er også en god idé, at du sørger for ikke at falde i søvn på en bademadras eller et stort badedyr. Det er så dejligt og afslappende at ligge og hygge sig ude på vandet, men der er også en risiko for, at du rent faktisk falder i søvn. Dette kan bevirke, at du befinder dig uden for lands lov og ret, når du endelig vågner af din tornerosesøvn. 

Kommer du eller dine børn for langt ud med en bademadras eller et badedyr, er der ingen anden udvej end at få sat en redningsaktion i gang. Så en sjov dag ved stranden kan hurtigt udvikle sig til en alvorlig sag, hvis I ikke overholde nogle regler.  

Hold styr på bade-tingene 

Hold styr på bademadrasser og badedyr ved at sørge for, at de ikke har mulighed for at blæse rundt på stranden, når der kommer en frisk brise. En frisk vind kan få legetøjet til at lande i vandet for derefter at følge bølgerne og drive til havs.

Du får helt sikkert nogle børn, der vil være ret så kede af at have mistet sit bedste legetøj på stranden. Men det værste er, hvis der er andre, der ser badedyret eller bademadrassen langt ude, så kan de nemlig få mistanke om, at der er sket en ulykke, og sætter derfor en redningsaktion i gang for at være hjælpsom.

Derfor skal du altid holde styr på dine bade-ting, hvad enten du befinder dig ved poolen eller på stranden.

Widgy.dk
Logo