Adventsgaver til babyer

adventsgaver til babyer

Ideer til adventsgaver til baby.

Har der været familieforøgelse siden sidste jul? Er du blevet bedstemor, bedstefar, mormor, morfar, farmor, farfar, moster, onkel eller lignende? Uh, det er da bare så spændende. Vi er sikre på, at I har glædet jer helt vildt til at få dette nye familiemedlem.

Nu står julen så for døren, og inden længe bliver det barnets første juleaften. Så kan vi kun udtrykke os med en måske velkendt sang: ”I aften er det juleaften, der er længe, længe til”. I har lige haft en lang ventetid på, at den lille ny kom til verden. Og nu skal I vente hele december måned, før det bliver juleaften.

Det kan være svært at vente helt til juleaften med at give dette lille nye vidunder gaver, så hvorfor ikke lige købe lidt adventsgaver til den lille? Vi ved udmærket godt, at babyen er totalt ligeglad med gaverne, da den ikke er gammel nok til at sætte pris på dem.

Disse adventsgaver til babyer er derfor nok mest for at glæde forældrene og så selvfølgelig, at du som familiemedlem har brug for at forkæle babyen i denne søde juletid – det kan i hvert fald være svært at vente lige til, at barnet selv er stort nok til at sætte pris på adventsgaver.  

Husk – du skal kun bruge 4 gaver

Der er første søndag i advent, anden søndag i advent, tredje søndag i advent og fjerde søndag i advent. Du er derfor nødt til at begrænse dig til fire gaver i alt, når det nu handler om adventsgaver til babyer. Der kan vi lige så godt sige med det samme: det bliver utrolig svært at begrænse sig.

Det gode ved adventsgaver er, at du eller I jo lige er nødt til at smutte forbi familien hver søndag med adventsgaven – endnu en kærkommen lejlighed til at se vidunderet.

Giv en sød og sjov adventsgave til den lille ny

Men hvad skal du så egentlig have med til den lille ny i familien? Det kan være mangt og meget, men hvorfor ikke komme med en adventsgave, der er både sød og sjov på samme tid.

Forældrene har helt sikkert fået alt muligt nyttigt i forbindelse med barnets ankomst til verden. Der har nok både været babyshower, afsløring af kønnet og måske er dåb- eller navngivningsfesten allerede blevet afholdt.

Derfor har forældrene og babyen fået alle de gængse gaver, som hører disse traditioner til. Du kan derfor godt tillade dig, at tænke lidt ud af boksen, således at adventsgaverne giver en god mening for den lille familie. En sød, sjov og betænksom adventsgave, som både baby og forældre får glæde af, er derfor svaret på en god adventsgave.


babybody med sjov tekst. En god ide som adventsgaver til babyer

Babybody med egen tekst

Babyer vokser med kanonfart, så tøj er altid en god ting at give til babyen. Vi må konstatere, at der ikke er noget, der er mere sødt end en babybody med en sjov og sigende tekst på.

En babybody, der siger det hele, vil helt sikkert gøre den lille familie glad. Du kan designe din helt egen baby bodystocking med en sjov tekst eller uploade et personligt billede og få det trykt på.


En sjov sut med navn

I dag får mange forældre lavet en sut med barnets navn på således, at når der er flere børn tilstede, kan ejermanden altid findes. Men behøver der nu også at være navn på for det?

Sut med tænder

Der behøver ikke at være navn på sutten, hvis du giver en sut, der er helt speciel. Med en speciel sut er der ikke de store chancer for, at alle de andre babyer har den samme.

sut med vampyr tænder

Faktisk får en speciel sut som en sut med vampyrtænder babyen til at se endnu mere sjov ud. Desuden vil folk nok kigge en ekstra gang i barnevognen, når de ser babyen med sådan en sut.

Spar op på babyens vegne

Vil du babyen det lidt ekstra godt, så giv en sød sparebøsse i gave. Denne sparebøsse kan placeres et strategisk godt sted, således at alle får lyst til at give en mønt eller to til babyens børneopsparing, når de alligevel er på besøg hos familien.

Toy story sparegris

For at folk slet ikke kan lade være med at deltage i opsparingen, så køb en sparebøsse, som alle bare har lyst til at prøve. Med denne søde sparegris bliver babyen hurtigt til Joakim Von And.  

10 andre ideer til adventsgaver til babyer

Herunder har vi samlet 10 andre gode gaver der kan bruges som adventsgaver til babyer. Klik på en af dem for at læse mere.

  1. Baby nisse kostume
  2. Fortinnet sparebøsse
  3. Elefant pude
  4. Baby julestrømpe
  5. Håndaftryk Og Fodaftryk Til Baby
  6. Bamse med navn
  7. Hagesmæk med navn
  8. Nusseklud med navn
  9. Nissehue til baby
  10. Børnebog med navn

Widgy.dk
Logo