8 smarte og sjove grillforklæder

Grillforklæder til mænd og kvinder

Når foråret melder sin ankomst, og temperaturen den stiger, kommer danskerne frem deres vinterskjul og indtager deres terrasser og haver

Det betyder for størstedelen, at pander og gryder i køkkenet skiftes ud med madlavning på grillen i haven eller på terrassen.

Er det dig der står for madlavningen derhjemme, så ved du også at det af og til kan svine lidt, og at et forklæde kan beskytte dit smarte tøj fra ødelæggende stegepletter og andet madsnask der sprøjter.

Derfor har vi herunder samlet 8 sjove og praktiske grillforklæder, til både kvinder og mænd, der kan beskytte dit tøj og derved gøre din grillaften endnu bedre.

forklæde med tissemand

Forklæde med tissemand

Et forklæde behøver slet ikke være så kedeligt. Er du til skæg og ballade, så er dette forklæde med en penis vejen frem. Her skal dine gæster nok få vinen galt i halsen af grin, når du står og vender bøffer på grillen.

Forklæde med bryster

Det modsatte køn skal ikke snydes. Derfor var vi lige nødt til også at tilføje dette sjove forklæde med bryster til vores liste.

Dette forklæde fås i 2 forskellige modeller. En model hvor brysterne er malet på, og en model hvor brysterne stikker ud fra forklædet.

grillforklæde med ølbælte

Grillforklæde med ølbælte

Når man skal grille, så gælder det om at være forberedt. Med dette smarte grillforklæde har du 10 rum til grilltilbehør. Og som det mest vigtige sidder der et ølbælte med plads til 6 øldåser på brystet! – Nu kan det kun blive en god aften.

grillforklæde med grillbestik

Grillforklæde med grillbestik

Dette super trendy grillforklæde har alt, hvad du behøver, når du står og kokkererer ved grillen. Forklædet har 3 store lommer, og de grillredskaber du ser på billedet medfølger selvfølgelig.

Grillforklæde i ruskind

Alpenleder Apron grillforklæde

Vil du have toppen af poppen inden for grillforklæder, er dette super lækre ruskind forklæde vejen frem. Her får du et forklæde, i virkelig høj kvalitet, der kommer til at holde i mange år.

Forklædet er lavet i brun ruskind, og måler 30 x 80 x 60 cm

Sort læder forklæde

Sort Læder forklæde

Super smart og lækkert håndlavet sort forklæde fra Holland.

Forklædet er lavet af 100% kernelæder, der er et naturligt produkt, der bliver endnu smukkere jo mere det bliver brugt.,

Forklædet bliver leveret i en flot gaveæske, og egner sig derved særdeles som en rigtig flot gave.

Widgy.dk
Logo