5 gode gaver til jægeren

gave til jæger

Gaveide til jæger.

I dag er der mange, der elsker at være i naturen. En del af dem er jægere, der naturligvis ynder at gå på jagt. Og nu står du måske lige og har brug for inspiration til, hvad du kan give i gaver til jægeren.

Måske er du ikke selv jæger, og du har sandsynligvis heller ikke interessen for at blive det. Hvis scenariet også er, at du ikke har fået en ønskeseddel, så kan det godt være svært at sætte dig ind i, hvad en jæger kan bruge.

Hvad kan du så egentlig give i gave til jægeren, der har alt? Uanset om det er en fødselsdagsgave, julegave eller jubilæumsgave, findes der faktisk mange forskellige gode gaveideer til jægeren.

Hvis personen har været jæger i mange år, så er alt udstyret helt sikkert på plads. Det er derfor ikke dér, du skal bryde dit hoved med at finde den ideelle gave til jægeren.

I stedet for at give en gave, der har noget at gøre med selve det at gå på jagt, så kan du være lidt mere kreativ og finde på noget, der har med jagt at gøre, men som ikke skal medtages på jagtturene.

Har du brug for gaveideer til jægeren, kan du med stor fornøjelse læse videre for at finde den helt rigtige gave til jægeren. Her kan du nemlig finde 5 gode gaver til jægeren.

Paraply der ligner gevær

Paraply der ligner gevær. dette er en af mange gode gaver til jægeren

Den ultimative gaveide til jægeren må helt sikkert være denne super flotte paraply, der ligner et gevær.

Gevær paraplyen er ca 100 cm lang og 115 cm i diameter.

Patron oplukker

Smart nøglering oplukker der ligner en patron. Her kan jægeren knappe en øl op, når han bliver tørstig, og samtidigt holde styr på sine nøgler.

Peltor SportTac høreværn

Peltor SportTac høreværn. En super gaver til jægeren

Dette lækre SportTac høreværn er en oplagt gaveide, som enhver jæger kan bruge.
Det er specialudviklet til jagt og sportsskydning, da den indbyggede elektronik sørger for niveau afhængig lyddæmpning og tilslutning af jagtradio, der gør det muligt at bruge høreværnet til at kommunikere med andre jægere.

Jagtfilm

Jagtfilm

Alle jægere elsker jagtfilm. I denne video kan jægeren tage med på jagt i Skotlands smukke natur og følge en bukkejagt fra start til slut.

Sort Kølerygsæk

Kølerygsæk

En jagt betyder tit mange timers traven igennem land og skov. Og vi ved alle at uden mad og drikke duer helten ikke.

Med denne smarte kølerygsæk kan jægeren medbringe både vådt og tørt på jagten, og holde det koldt til sulten melder sig.

Widgy.dk
Logo